FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Stoichiță îl contrazice pe Edi Iordănescu: „Îmi place. Are față de națională”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al federației, alături de selecționerul Edward Iordănescu Foto: Imago
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al federației, alături de selecționerul Edward Iordănescu Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 11:30 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 14:46

Selecționerul Edward Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță la națională, pentru proximele amicale cu Irlanda de Nord și Columbia.

Vârful de formă înregistrat de Alex Mitriță în ultima vreme nu l-a convins, deocamdată, pe Edi Iordănescu. Selecționerul l-a lăsat în afara listei convocaților pentru următoarele teste ale naționalei, cu Irlanda de Nord, pe 22 martie, și împotriva Columbiei, patru zile mai târziu.

Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”
FCSB - SEPSI
Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”

Mihai Rotaru, frontal: „Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”

Decizia lui Iordănescu jr. a stârnit nemulțumire în Bănie, iar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, chiar a avut o intervenție în direct. „Din punct de vedere sportiv, Mitriță e extraordinar. Cu el ar fi trebuit să înceapă lista. Bine, nu cu el, dar să fie în primii trei, acolo, cu Stanciu.

Dacă au fost altfel de probleme sper să se rezolve până la Campionatul European. Mitriță ajută România, nu mă ajută pe mine!”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport. Chiar și directorul sportiv al FRF, Mihai Stoichiță, l-a contrazis indirect pe selecționer.

Mihai Stoichiță: „Mă bucur de atitudinea pe care a arătat-o”

„Foarte bun jucător (n.r. - Mitriţă). Îmi place cum joacă. Şi mă bucur de atitudinea pe care a arătat-o, că nu se gândeşte că asta ar fi fost ultima acţiune a naţionalei pe care ar fi putut să o prindă. Eu nu pot să spun cine poate să fie convocat, dar cred că poate fi o opţiune în viitor, a comentat Stoichiță, la Prima Sport.

El susține că extrema Universității Craiova „are faţă de echipa naţională”, dar admite că „în momentul în care eşti pus să alegi între Man, Mihăilă, Moruţan, şi lui Edi îi este foarte greu să aleagă".

Alexandru Mitriță susține că și-a schimbat atitudinea

După meciul cu CFR Cluj, în care a marcat un gol, Mitriță declarase la Orange Sport: „Eu îmi fac treaba în continuare pe teren, trebuie să îmi ajut echipa de club și când va veni convocarea voi merge cu inima deschisă. Trebuie să dau totul în teren, asta e tot ce contează.

Munca mea și rezultatele mele vor fi răsplătite. Eu zic că îmi fac treaba bine pe teren, sunt total schimbat. Mi-am schimbat atitudinea. Îmi doresc să fiu la Euro, fiecare jucător își dorește asta, voi lupta pentru asta”.

Mai puteți citi:

Verdict în duelul Mitriță vs Florinel Coman: „Mie mi se pare că are un plus față de celălalt în momentul acesta”

Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dandana
dandana  •  19 Martie 2024, 06:00

*** este *** nu ai ce să-i faci. Are o răzbunare pe clubul Universitatea Craiova. Ce dracu s-a întâmplat acolo nu știu. Tot aud laude ca s-a calificat. Dragilor am avut Israel și tari care nu ar trebui nici sa ne streseze ca nu putem câștiga. Ok! Sunt unele care au jucători prin campionate puternice pentru ca acei jucători cred în ei. La noi în România cel mai încrezător jucător este Mitriță. Are ceva ce-l face sa fie mare, nu are teamă și dă înainte chiar dacă este greu. Sa nu uitam ca a venit la Craiova și a găsit o echipă în decădere totală. Și uitați ca trăgând el echipa după el a făcut ca Universitatea Craiova sa fie pe locul 2 jucând echipa prost. Aici întreb pe cei ce l - au angajat pe ***. Bai voi sunteți normali? Țineți un antrenor ca asta ca să calificat în grupă cu Israel în timp ce ăia erau și în război? Dați-vă 2 palme și Treziți-vă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  19 Martie 2024, 05:53
Postat de brasil pe 17 Martie 2024, 15:09

Asta este la balcaniadă.Toti propun și își dau cu părerea. In Germania daca Nagelsmann o anunțat lotul apai nici Beckenbauer nici Hoeneß nici CDU SPD verzii și care mai sint nu fac nici o obiecție.

Și a zis cineva ca poate cineva în România? Este o opinie, na ca poate va este frica ca scoate unul de la FCSB, băi stați liniștiți ca nu mai poate deocamdată. Probabil îl ia la europene, și nu mai are cum să-l ia la națională în amicale decât dacă se accidentează cineva pe postul lui. Dar câte știți voi dragilor. Omul a zis ca merită, nu a zis bai *** ia-l ca te mama dracu dacă nu faci ce îți spun, și doar ca merita la forma care o are la Craiova..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  17 Martie 2024, 15:45

Stoichita e rusinea fotbalului din tara asta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează