FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Oficialii FRF în dialog cu Rădoi: „Mirel era foarte supărat” + Putea ajunge în locul lui Răzvan Lucescu: „Am văzut oferta”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 11:40

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a dezvăluit că a avut o discuție cu Mirel Rădoi, după ce naționala României U21 a pierdut semifinala cu Germania, 2-4, de la EURO 2019.

„Am vorbit ieri, i-am zis să nu mai fie supărat. Era foarte supărat Mirel. Se aștepta la mai mult, își dorea mai mult. Dar i-am spus că ăsta e fotbalul, s-a terminat. Hai să uităm ce a fost. Trebuie să vedem ce construim de acum încolo", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

„rădoi mi-a arătat oferta!”

Stoichiță susține că Mirel Rădoi putea pleca de la naționala sub 21 de ani înainte de EURO pentru că a avut ofertă de la Al Hilal, echipă la care a fost prezentat ieri Răzvan Lucescu.

„Acum două luni de zile s-a întâmplat. A venit la mine și mi-a spus să nu cred ce apare în presă, m-a asigurat că mergem înainte. Am avut o discuție atunci, mi-a arătat o ofertă, ca să nu fie discuții, dar mi-a zis că mergem înainte. I-am zis bravo, măi băiatule. Sunt oferte și acum, dar Mirel este un om echilibrat”, a adăugat Mihai Stoichiță.

 Citește și:

Rădoi x 60 = Răzvan » Antrenorul momentului în fotbalul românesc câştigă într-un an mai puțin decât Lucescu jr. într-o săptămână la Al Hilal

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează