FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mihai Stoichiță, luat din nou în vizor: „Ca un bufon la curtea regelui”

Marcel Pușcaș, 59 de ani, l-a criticat pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, pentru prestațiile publice din ultima perioadă.
Marcel Pușcaș, 59 de ani, l-a criticat pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, pentru prestațiile publice din ultima perioadă.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 14:23 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 14:56

Marcel Pușcaș, 59 de ani, l-a criticat pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, pentru prestațiile publice din ultima perioadă.

Fostul președinte al Stelei a oferit exemplul Dennis Man, lăsând de înțeles că fotbalistul lui FCSB nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile din luna octombrie la sugestia lui Stoichiță.

Marcel Pușcaș: „Stoichiță dă povețe despre fotbal ca un bufon la curtea regelui”

„Aceste ezitări și decizii ciudate luate de către așa-zișii specialiști din cadrul Federației nu fac altceva decât să bulverseze oamenii din fotbal și să așeze lucrurile pe o altă scară valorică. Nu e convocat Man, e convocat altcineva. 

Când ridicam aceste probleme la Comisia Tehnică a Federației, unde timp de 4 ani am fost vicepreședinte, nu se găseau răspunsuri. Sunt întrebări firești, logice. Mihai Stoichiță uită de unde a plecat, dar dă povețe despre fotbal ca un bufon la curtea regelui. Dă sfaturi, dar ia niște decizii ciudate”, a spus Pușcaș la ProX.

Mihai Stoichiță, luat în vizor

După înfrângerile cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1), mai multe voci din fotbalul românesc l-au contestat pe Stoichiță, printre care Prunea și Chivorchian.

Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă
 - Florin Prunea

Rădoi ar trebui să spună: «Eu sunt selecționerul, eu fac convocările!» 
Gheorghe Chivorchian

Ulterior, Stoichiță a negat vehement faptul că s-ar implica în selecționarea fotbaliștilor: „Am văzut că eu sunt de fapt cel care face selecțiile, că eu aduc jucătorii la lot. Mă măgulește, înseamnă că sunt un om extrem de important. Din păcate, nu aduc eu jucătorii. Chiar dacă uneori am altă părere, nu mi-o impun. Poate îi ofer un sfat lui Rădoi. Responsabilitatea principală în final este a antrenorului, nu a celui care este superior ierarhic într-o schemă a FRF. La noi, libertatea este absolută pentru decizia antrenorului”.

VIDEO Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Emeric Ienei a identificat marea problemă a echipei naționale: „Jucătorii nu sunt antrenați cum trebuie” » Ce spune despre alegerea lui Mirel Rădoi

Cel mai vehement atac la Rădoi: „E ca un lăutar! Nu are BAC-ul, nu are licență PRO și nu a citit două cărți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  21 Octombrie 2020, 00:44

Bravo, in sfarsit a fost depistat vinovatul principal pentru dezastrul de la nationala Romaniei: Stoichita :) :) :) Ce bine imi pare, il dam afara pe Stoichita si castigam Campionatul Mondial...

markksson
markksson  •  20 Octombrie 2020, 19:47

Omul asta freaca mangalul pe bani multi. E bine ca ajunge si el in colimator. La capitolul TEHNIC, nationala e zero barat, asemenea carmaciului Stoichita.

calinescu_
calinescu_  •  20 Octombrie 2020, 17:34

STOICHITA era print de PETROSANI .....!!!! Din pacate a ramas din toate punctele de vedere la acel nivel ....!!!!! Ce sa caute un asemenea individ director tehnic in FRF ???? Aici nu reprezinta doar pe minerii din Petrosani , ai trebuie sa reprezinte ROMANIA si este inadmisibil modul in care o face ....!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează