FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURUL DE ELITĂ

Mihai Stoichiță ne ceartă după umilințele de la Turul de Elită: „Și cu asta basta!”

Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 20:06

Mihai Stoichiță, 64 de ani, directorul tehnic al FRF, consideră că jucătorii și antrenorii de la U17 și U19 nu ar trebui să fie ținta criticilor, după înfrângerile usturătoare suferite la Turul de Elită.

„Rezultatele sunt dureroase, dar asta nu înseamnă că trebuie să distrugem generaţii de jucători.  Mai trebuie şlefuiţi, probabil, şi cu asta basta!

Probabil că la U19 nu se mai poate face nimic, dar la U17 mai sunt șanse. Azi am mai stat de vorbă cu Mogoşanu (nr. - Daniel Mogoșanu, antrenor la U17), i-am spus să nu îşi piardă încrederea copiii, să îi stimuleze, ce dacă joacă cu Italia.

Poate să fi fost un moment emotiv, sunt şi ei încărcaţi cu responsbilitate la vârsta asta, îţi dai seama. Voi nu aţi văzut meciul! Noi am avut 4-5 ocazii de singur cu portarul. Nu le-am dat, ei au dat cinci goluri din greşelile noastre. Ne-am dat noi gol. În niciun caz nu trebuie atacaţi copiii ăia. Mai bine mă atacaţi pe mine!”, crede Stoichiță.

Stoichiță: „Ce să reproșez selecției? ”

Oficialul Federației mai spune că selecția făcută la cele două loturi a fost făcută în mod ireproșabil. 

„Ce să reproșez selecției? Sunt cei mai buni din țară. Sunt jucători din toate zonele țării și joacă titulari la cluburile lor”, a declarat Mihai Stoichiță la plecarea spre Suedia, unde România debutează sâmbătă, de la ora 19:00, în preliminariile EURO 2020 .

  • CONTEXT: România U19 și România U17 s-au făcut de râs la debutul în Turul de Elită, încasând în total 10 goluri de la adversari mediocri. Juniorii mari, antrenați de Daniel Oprescu, au fost striviți de Irlanda cu 5-0, în timp ce puștii lui Daniel Mogoșanu au încasat un 5-1 de la formația similară a Austriei.

Vezi și: Răzvan Burleanu, primele explicații după dezastrul de la U17 și U19: „Dacă e să facem o analiză, încă nu o avem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Martie 2019, 10:44

Cat mai dureaza pana Burleanu îsi da seama ca Stoichita cu rudele si apropiatii lui distrug fotbalul romanesc. Selectii pe interes antrenori pe spaga si grad de rudenie: Bouangiu Mogosanu Oprea Radoi etc toti marionetele lui

marius.bxl
marius.bxl  •  22 Martie 2019, 08:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  22 Martie 2019, 08:41

Bine zice Stoichita ! Voi presa ar trebui sa folositi titluri mai ponderate fiindca au jucat niste copii acolo. Daca unul dintre ei citeste in articolele voastre despre "umilire" nu credeti ca va fi afectat emotional ??? Dar nu va pasa, nu-i asa ??? Nu va este rusine ???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează