FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mihai Teja explică de ce nu a vrut să fie secundul lui Edi Iordănescu la națională: „Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100%”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 10:13 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:07

Mihai Teja ( 43 de ani), fostul antrenor de la Gaz Metan, a fost pe lista posibililor secunzi ai lui Edi Iordănescu la națională, dar mutarea nu s-a mai concretizat. Ionel Gane a fost alesul Federației, acesta revenind în poziția de secund al României după 2 ani.

Teja a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a oferit mai multe detalii despre tot ce s-a întâmplat. Antrenorul a spus că nu s-a simțit dorit și că se concentrează pe cariera de antrenor principal.

Mihai Teja: „Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100%”

„Am avut o discuție cu Edi. M-a întrebat cam ce oferte am, ce aș dori să fac pe viitor. I-am spus că deocamdată am avut niște probleme și aștept, nu am nimic concret. Aștept să iau mai multe informații, să mă documentez. Am discutat amical și am zis că mai vorbim, a fost doar o discuție amicală printre altele. Nu a fost o ofertă concretă. 

Alarmă între buturile naționalei! Cine intră în locul lui Niță?
ECHIPA NAȚIONALĂ
Alarmă între buturile naționalei! Cine intră în locul lui Niță?

E închis subiectul pentru mine. L-am si sunat pe Edi și i-am spus: « dacă te-ai gândit la mine sau m-ai trecut pe listă, îmi cer scuze, dar nu pot veni la echipa națională». Nu îmi place să mă duc acolo unde nu sunt dorit 100% sau unde nu se crede că pot fi de folos 200%”, a spus Mihai Teja la GSP Live.

Citește și:

Edi Iordănescu, despre defectele lui Tavi Popescu: „Dispare din joc! L-am avut pe mână, știu ce spun”

Edi Iordănescu și-a ales căpitanul la echipa națională: „Rolul lui va fi mult mai complex decât să-şi facă treaba şi să poarte acea banderolă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 Februarie 2022, 19:36
Postat de romulus65 pe 17 Februarie 2022, 13:16

Cine este Teja si ce a castigat el?

Secund la Hagi si la Rednic. Ca principal nu prea a rupt gura targului. Poate doar la fcsb a fost peste medie. I-a succedat lui Dica, iar echipa juca mai bine decat pe vremea lui Nick. Dar vorbim tot despre locul 2 la sfarsit de campionat :))

romulus65
romulus65  •  17 Februarie 2022, 13:16
Postat de vasileroaita pe 17 Februarie 2022, 12:13

Cum sa accepte Teja sa fie secundul lui... Nimeni?!?

Cine este Teja si ce a castigat el?

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Februarie 2022, 12:13

Cum sa accepte Teja sa fie secundul lui... Nimeni?!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează