FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Minciuni în direct » Florin Bratu: „Mi-a expirat contractul cu FRF” vs. Federația în 2021: „Fostul atacant a preluat naționala U21 pentru următorii 2 ani”

Florin Bratu/ foto Imago Images
Florin Bratu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 15:28 / Actualizat luni, 15 august 2022 15:47

Florin Bratu (42 de ani) s-a despărțit de echipa națională Under 21. Fostul atacant susține că i-a expirat contractul.

În urmă cu un an, pe 9 august 2021, Florin Bratu era anunțat drept noul selecționer al României U21, pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Atunci, FRF transmitea că „fostul atacant a preluat naționala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024”.

Minciuni în direct » Florin Bratu: „Mi-a expirat contractul cu FRF” vs. Federația în 2021: „Fostul atacant a preluat naționala U21 pentru următorii 2 ani”
foto: captură de pe FRF.ro, pe 9 august 2021

Florin Bratu, minicuni în direct la TV: „Mi-a expirat contractul”

„Luna aceasta mi-a expirat contractul și nu am ajuns la o înțelegere. Îmi pare puțin rău, pentru că am muncit un an de zile. Atunci când e o negociere sunt diferite clauze. Când nu te înțelegi pentru o prelungire, ce pot spune mai mult de atât?”, declarat Florin Bratu la emisiunea „Liga Digi Sport”, la un an de la numirea pe banca României U21.

Florin Bratu, OUT de la naționala U21 » Prima reacție a antrenorului + Cine e favorit să-l înlocuiască
ROMÂNIA U21
Florin Bratu, OUT de la naționala U21 » Prima reacție a antrenorului + Cine e favorit să-l înlocuiască

Apoi, fostul selecționer a spus că principalul obiectiv ar fi fost pregătirea echipei pentru Campionatul Europen de anul viitor, găzduit de România și Georgia. Naționala U21 este calificată din postura de țară gazdă.

„În primul an voiam să facem un nucleu de bază, să ne pregătim pentru Campionatul European. Sper ca antrenorul care vine să îmi continue munca. Nu mi-a reproșat nimeni nimic. Unele dintre rezultate nu au fost la nivelul așteptărilor. 

Dar, 43 de jucători au fost rulați în aceste meciuri. Nu cred că plec din cauza rezultatelor. În primul an era important e să creez o echipă de bază. Prioritatea pentru mine a fost aceea de a vedea cât mai mulți jucători. Eu nu am beneficiat de generațiile lui Mirel Rădoi sau Mutu, care au mers la un EURO. Aveam nevoie de timp pentru a crea o echipă compeititvă”, a mai declarat Bratu.

Citește și: 

Hagi a mai oficializat azi un transfer » Întăriri în ofensivă pentru Farul

Antrenorul îi ia apărarea lui Ionuț Radu, după gafa decisivă cu Fiorentina: „Nu poți distruge un copil”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  15 August 2022, 16:41

si Bratu si FRF mint, la unison!!

mircea_pop112
mircea_pop112  •  15 August 2022, 16:39

Nu a avut generatia lui Radoi sau Mutu , dar avea un Dragusin la Juventus de care isi batea joc ca nu era titular la Torinezi in schimb baga petarde de prin liga 2 ... unii sunt atat de slabi si corupti incat nu vad nici daca ii lovec peste fata! Iar Bratu e exponential in prostie!

supermamaliga_1
supermamaliga_1  •  15 August 2022, 16:11

Îți dai seama în ce lume trăiește omul ăsta, ce personalitate are Bratu și cât știe el fotbal. Astfel de accidente genetice nu au ce căuta în fotbalul mare, ăsta nu merită echipă pe mână, să nu mai existe greșeala ca cineva să-l angajeze! Bratule, numai miciuna e de tine, în rest ești un om mic, mic de tot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close