FOTBAL  »  NATIONALA  »  MINISTERUL SPORTULUI

Ministrul Sportului, Constantin Bogdan Matei, s-a făcut de râs în direct la TV: „Ionuț Radu? Nu știu cine este!”

Ministrul Constantin Bogdan Matei // Captură Pro X
Ministrul Constantin Bogdan Matei // Captură Pro X

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 16:23

Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului, a reușit „performanța” de a se face de râs în direct la o emisiune televizată.

Ministrul n-a auzit de portarul Ionuț Radu, cel mai bine cotat fotbalist român, la egalitate cu Răzvan Marin, 12 milioane de euro, conform transfermarkt.de

„Nu cred că ajung la turneul final din Italia (n.r. EURO U21), nu știu care va fi programul. Nu știu ce voi face săptămâna viitoare, dar să știu ce voi face în vară”, a spus ministrul la Pro X.

Imediat, moderatorul emisiunii l-a întrebat: „Ionuț Radu vă spune ceva?”.

„Nu”, a răspuns scurt ministrul. Moderatorul i-a mai dat un detaliu: „E portarul naționalei de tineret”.

„Nu știu (n.r. despre Ionuț Radu), dar știu că la Râmnicu Vâlcea avem un portar excepțional, Robert Popa, care apără la Liga a 3-a și are doar 16 ani. Este și un component al loturilor naționale. Mi se pare că la vârsta lui, 16 ani, să aperi la Liga a 3-a este un lucru foarte, foarte mare”, a mai spus ministrul, care a jucat fotbal la Liga a 3-a.

Ministerul Sportului nu are în subordine Federație Română de Fotbal, aceasta fiind singura scuză pe care ar putea s-o aibă Constantin Bogdan Matei legat de faptul că nu e la curent cu jucătorii de la naționala U21.

Citește și:

Ionuț Radu despre debutul la Inter: „Am zis: «Gata, nu o să mai intru.. »”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1292617870771489
Raus Florin  •  11 Aprilie 2019, 20:36

La fel cum ionut radu nu stie cine e Constantin Bogdan Matei..

adimn
adimn  •  11 Aprilie 2019, 18:56

Si care-i problema? E ministrul Sportului, nu presedintele FRF.

bazinga
bazinga  •  11 Aprilie 2019, 18:38
Postat de rapidist57 pe 11 Aprilie 2019, 18:32

Fara suparare dar chiar penibil, cine este acest Ionut Radu si cine stie de toti fotbalisti care apar si dispar ca ciupercile?

Cum sa nu stie cine e Radu?Radu CEL MARE.....CEL FRUMOS....CEL DESTEPT.....RADU,UNICUL?!?!?!Radu ,cel care ne-a calificat la Europene....Radu care a aparat un 11 m cu Portugalia....Radu,cel cu discursurile motivationale in vestiar.....THE ONE AND ONLY RADU!Cat e de ""incult "'acest ministru!Doamne,asa ceva!Sa nu stie cine e RADU?!?!Ziaristi sportivi de super clasa,ce mai!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează