FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA

Mircea Lucescu, alianță cu Joachim Low împotriva lui Jurgen Klopp: "S-a gândit doar la el!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 19:48

Mircea Lucescu și Joachim Low consideră că Liga Națiunilor este o competiție binevenită, opinie total diferită față de cea a lui Jurgen Klopp. Antrenorul lui Liverpool declara: "E cea mai inutilă competiție din lume, un nonsens".

"Opinia lui se va schimba atunci când va conduce o echipă națională. Echipele naționale trebuie să joace în continuare meciuri importante. Klopp a fost egoist când a spus asta. S-a gândit doar la bunul mers al echipei lui", a declarat Lucescu la finalul amicalului cu Bosnia. 

"Îi înțeleg pe antrenorii echipelor de club. Echipele ca Liverpool, Bayern sau City pierd aproape toți jucătorii. Nu mai au posibilitatea să facă un program normal de antrenament. Mie îmi convine. Avem posibilitatea să jucăm împotriva unor echipe de top", a precizat și Joachim Low, selecționerul Germaniei. 

Vezi și: Jurgen Klopp distruge Liga Națiunilor, ultima competiție înființată de UEFA: "Inutilă!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
tortionarul_rosu
tortionarul_rosu  •  14 Octombrie 2018, 12:07
Postat de fcsbist.de.mic pe 13 Octombrie 2018, 21:43

De parca ar interesa pe cineva din afara Romaniei parerea lui Lucescu...

Esti prea prost colegu'...imi pare rau ca simpatizezi cu sc fcdb 1948 SA

ill7ven
ill7ven  •  13 Octombrie 2018, 21:57

Sa fim seriosi, la fel de "egoist" ar fi fost si Lucescu Sr. daca era in cealalta barca. Multi dintre noi, suporterii, nici macar nu urmarim cu interes acest "weekend league". Abia cu 45 min inainte am vazut ca e Olanda - Germania si m-am dus dupa bere ca deh, asa cere protocolu. Si-apoi, nu vrem sa vedem jucatori accidentati in toiul campionatelor tari pentru ca au fost la miute de-astea de 3 lei.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  13 Octombrie 2018, 21:43

De parca ar interesa pe cineva din afara Romaniei parerea lui Lucescu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează