FOTBAL  »  NATIONALA  »  LISTĂ ANTRENORI

Mircea Lucescu propune o listă de antrenori pentru înlocuirea lui Piţurcă » Două mari surprize

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 13:33

Victor Piţurcă este aproape să fie înlocuit de la cîrma echipei naţionale, iar oamenii de fotbal din România au început să propună variante pentru schimbarea selecţionerului.

Mircea Lucescu are şi el o listă de antrenori pentru înlocuirea lui Piţurcă, dar are şi două surprize mari. Tehnicianul a explicat că nu va mai pregăti niciodata echipa naţională:

"Nu, niciodată nu voi mai antrena echipa naţională. Cu nici un preşedinte din lume. Dar e bine că se va produce această schimbare, pentru că e absolut normal, în orice activitate intervine rutina.

Mircea Sandu a făcut şi multe lucruri bune, dar e nevoie, cum a fost şi la Ligă, să vină alţi oameni, cu idei noi.

Eu mereu am fost adeptul ideii să dăm credit antrenorilor tineri. Şi, slavă Domnului, avem destui, Dan Petrescu, Reghecampf, Contra, Isăilă, Flavius Stoican văd că a început să scoată capul acum, Răzvan pentru ceea ce face în Qatar. De Olăroiu nu mai spun, e deja consacrat", a spus Lucescu pentru ziarul Adevărul.

Nu, niciodată. Nici cu un un alt preşedinte la Federaţie? Cu niciun preşedinte din lume. Dar e bine că se va produce această schimbare, pentru că e absolut normal, în orice activitate intervine rutina. Mircea Sandu a făcut şi multe lucruri bune, dar e nevoie, cum a fost şi la Ligă, să vină alţi oameni, cu idei noi. Să zicem aşa, Piţurcă pleacă, pe cine vedeţi la naţională? Eu mereu am fost adeptul ideii să dăm credit antrenorilor tineri. Şi, slavă Domnului, avem destui, Dan Petrescu, Reghecampf, Contra, Isăilă, Flavius Stoican văd că a început să scoată capul acum, Răzvan pentru ceea ce face în Qatar. De Olăroiu nu mai spun, e deja consacrat.

Citeste mai mult: adev.ro/mygeoe

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
lumpy666
lumpy666  •  06 Ianuarie 2014, 21:55
Postat de liviuemil pe 28 Decembrie 2013, 18:26

Eu il peopun din partea ta pe Ponta plagiatorul. La cita minte are , nu-l poate plagia decit pe Piturca. Dovada.... situatia Romaniei la ora actuala. Voteaza in continuare pdsr-ul!!!!

Ai gresit PUISORUL MEU pt ca dintre partidele existente NU e potrivita nici una din PUNCTUL DE VEDERE AL VOTANTILOR EXISTENTI DIN TARA SI DE PRETUTINDENI asa ca ar trebui infiintat un PARTID pt "ANARHIE" si DISTRUGERE TOTALA.......!!!!!

liviuemil
liviuemil  •  28 Decembrie 2013, 18:26
Postat de lumpy666 pe 27 Decembrie 2013, 21:21

DE CE NU PROPUNE NIMENI PE "BASESCU" ca si antrenor al echipei nationale??? -POSIBIL DUPA CE O SA TERMINE MANDATUL LA COTROCENI SA FIE SI EL TENTAT SA PREIA NATIONALA ROMANIEI DE FOTBAL!!! -ZAU ca ar fi SIMPATIC BASESCU CUM AR DA ASTFEL DE SUGESTII TACTICE PT JUCATORII NATIONALEI!!! -POSIBIL totusi MITICA DRAGOMIR sa fi gandit si la varianta lui BASESCU CA SI ANTRENOR PRINCIPAL poate doar pt preliminarile CM din 2018....!!!!?????

Eu il peopun din partea ta pe Ponta plagiatorul. La cita minte are , nu-l poate plagia decit pe Piturca. Dovada.... situatia Romaniei la ora actuala. Voteaza in continuare pdsr-ul!!!!

luc11
luc11  •  28 Decembrie 2013, 14:01

Contra mi se pare cel mai potrivit pt ca "joaca" ofensiv, elaborat si e f. ambitios

Vezi toate comentariile (17)
Comentează