FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCHIMBUL DE GENERAȚII

Mircea Lucescu taie din elanul tinerilor: „Doar 5-6 pot ajunge la naționala mare” + „Se poate produce o catastrofă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 17:13

Mircea Lucescu (74 de ani) a declarat că nu toți fotbaliștii care s-au calificat alături de România U21 în semifinalele Campionatului European din această vară pot face pasul la prima reprezentativă.

De asemenea, „Il Luce” a făcut referire la confictul dintre Răzvan, fiul său, și Gheorghe Hagi, în legătură cu acest subiect (Detalii AICI).

„Echipa națională are un nivel tehnic destul de ridicat. A fost o greșeală această presiune a mass-media asupra antrenorului, de a folosi jucători tineri. Răzvan a spus atunci, și s-a supărat lumea pe el, că doar 5-6 dintre cei care au fost în Italia pot ajunge la naționala mare.

E ca la farmacie. Trebuie să știi exact când, câte minute le dai și în ce context. Nu-i poți băga așa rapid, pentru că mai apoi se poate produce o catastrofă, cum a fost cu Spania, și poți distruge o întreagă generație”, a declarat Lucescu, conform TV Digi Sport.

  • „Tricolorii” vor juca împotriva Islandei în deplasare, pe 26 martie 2020, în semifinala Ligii Națiunilor. Finala, programată pentru 31 martie 2020, s-ar juca împotriva câștigătoarei din cealaltă semifinală, Bulgaria - Ungaria, tot pe teren străin.

EXCLUSIV Adrian Mutu: "Mulți jucători de la Under 21 nu pot face față la echipa mare! E alt ritm, altă viteză, este altceva" 

VEZI ȘI:

Mirel Rădoi, tot mai aproape de numirea la națională: și-a dat acordul de principiu + soluția apărută pentru echipa de tineret

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
893496014006517
Marian Dinu  •  25 Noiembrie 2019, 23:28

Suntem deja catastrofa ca echipa, ce alta catastrofa viseaza?, ca vom termina pe 6?, si ce?, ori 4, ori 5, ori 6, cam tot aia este, tot nu esti calificat si tot catastrofa ramai, mai bine venea el la nationala daca este asa de bun si facea el in asa fel incat sa fim campioni mondiali. Dar la cum a pregatit Turcia, slabe sanse, de aceea nici nu vrea, el este destept :))))))?

cfrinho
cfrinho  •  25 Noiembrie 2019, 21:18
Postat de cornelconasu pe 25 Noiembrie 2019, 20:55

Chiar așa, Mutu de ce nu ar fi în cărți ?! Știe fotbal cât zece Rădoi la un loc, ca să nu mai zicem pe unde a jucat și ce antrenori a avut !!!

Mutu n-are credibilitate. Poate ca s-a mai linistit in ultimii ani, dar uita-te la viata lui personala...copii cu enspe femei, coca, prieteni mafioti, n-ai ce sa faci cu el la nationala. Ca jucator era talentat, in rest, a fost cum a fost.

cornelconasu
cornelconasu  •  25 Noiembrie 2019, 20:55

Chiar așa, Mutu de ce nu ar fi în cărți ?! Știe fotbal cât zece Rădoi la un loc, ca să nu mai zicem pe unde a jucat și ce antrenori a avut !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close