FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mirel Rădoi, tot mai aproape de numirea la națională: și-a dat acordul de principiu + soluția apărută pentru echipa de tineret

Articol de , - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 13:00

Mirel Rădoi, 38 de ani, e din ce în ce mai aproape să preia funcția de selecționer al naționalei României.  

Astăzi, Comisia Tehnică a FRF s-a întrunit la ora 11:00, iar prima și singura propunere înaintată pentru scaunul de selecționer a fost Mirel Rădoi, actualul selecționer al reprezentativei U21. 

La ședința de azi a participat și Mirel Rădoi, care și-a dat acordul de principiu pentru preluarea naționalei mari. Acesta urmează să aibă o întâlnire decisivă pentru stabilirea tuturor detaliilor cu președintele Răzvan Burleanu. În cazul în care cei doi se înțeleg, Rădoi va pregăti naționala la barajul pentru EURO 2020, dar și în preliminariile pentru Mondialul din 2022. 

Discuțiile au fost libere, spre deosebire de momentul în care Cosmin Contra a fost instalat, în 2017. Atunci, propunerile au fost făcute prin intermediul bilețelor venite dinspre membrii Comisiei Tehnice.

Potrivit surselor GSP.ro de la Casa Fotbalului, au fost contactați și alți tehnicieni, însă aceștia sunt legați de contractele lor de la echipele de club și nu pot fi aduși momentan. Așadar, Rădoi e soluția la îndemână pe care federalii s-o gândesc s-o acceseze. 

FRF confirmă

Informația a fost confirmată și de FRF, care a emis în urmă cu scurt timp un comunicat de presă: 

„Întrunită azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecționer al Echipei Naționale. 

(...)Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecționer al reprezentativei României, Mirel Rădoi, va fi dezbătută în Comitetul Executiv al FRF, în cadrul ședinței de marți, 26 noiembrie.

Condiția lui Rădoi

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a scris despre singura condiție pusă de Rădoi pentru a accepta scaunul de selecționer: cea de a fi lăsat să antreneze selecționata de tineret la Olimpiada din vară - Detalii, AICI! 

Cine vine la U21? 

Numirea lui Rădoi la națională ar lăsa vacant scaunul de selecționer al naționalei U21, în plină desfășurare a preliminariilor pentru EURO 2021.

Conform surselor GSP, o variantă luată în calcul ar fi Marius Măldărășanu, actualul antrenor de la Metaloglobus. Oficialii FRF s-ar fi gândit și la Edward Iordănescu, dar tehnicianul Gazului a transmis din start că refuză propunerea. În plus, Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, e și el pe listă. 

Vezi și: 

Gigi Becali, dialog uluitor cu Anamaria Prodan, în direct la TV: „Patroane, cum fac să intru în familia ta?” » Lista lui Becali pentru națională a declanșat totul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Noiembrie 2019, 14:55

Aducem antrenori de prin liga secunda, sau din cei someri, si vrem rezultate spectaculoase. Asta nu e profesionalism ci dilentatism din cel mai de jos.

mihai_luchian
mihai_luchian  •  26 Noiembrie 2019, 11:12

Omul e cu treaba lui, Olimpiada unde vrea să și joace. Astea sunt țelurile "înalte" ale lui Mirel. Nume oltenesc, sânge albastru, nobil, ce să mai...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  26 Noiembrie 2019, 02:03
Postat de sakamoto pe 25 Noiembrie 2019, 23:37

Calificarea echipei condusa de ratzoi este deja compromisa:sintem la 5 puncte sub Danemarca. Adio mama si-un praz verde! Selectioner ratzoi la prima reprezentativa? O gluma de prost gust! Dar vorba poetului:cui ii pasa? Jucati-va copii! Ce am avut, si ce am pierdut? Cea mai mare valoare din fotbalul romanesc, a fost, este si va fi Hotzescu! Si aproape de el Hotzomanu! Nici Sfeshnic nu este mai prejos! Fotbalul romanesc:mortus dolores in firnais!

Se califica primele doua

Vezi toate comentariile (32)
Comentează