FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Rednic, furios din cauza neconvocării lui Dan Nistor la națională: „Dacă nu acum, atunci când?”

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2019 15:23

Selecționerul Cosmin Contra n-a convocat niciun dinamovist pentru „dubla” cu Suedia și Insulele Feroe, lucru care l-a deranjat teribil pe Mircea Rednic, antrenorul formației din play-out.

Dacă fotbalistul s-a limitat la a spune doar „nu comentez, mă gândesc doar la meciul cu Mediaș”, deși era vizibil afectat, Mircea Rednic a fost mult mai categoric.

„Dacă nici acum nu e convocat când e cel mai bun pasator al anului, al sezonului, unul dintre oamenii care fac diferența, când ar putea fi?”, a spus Mircea Rednic pentru GSP.ro.

Claudiu Vaișcovici, unul dintre foștii mari jucători ai „câinilor”, a comentat și el decizia lui Contra: „O să se spună că suntem un milion de selecționeri, dar eu cred că Dan Nistor merita convocat, însă fiecare antrenor are chichițele lui. Poate s-a gândit că n-a mai jucat în această formulă a lui Contra. Dacă ar fi jucat cu Suedia, relațiile de joc ar fi avut de suferit.

E clar că Dan Nistor trebuia convocat. Vedeți unde ar fi Dinamo dacă n-ar fi acest fotbalist la echipă. Bagă osul la treabă, nu trage fundul în spate, aleargă, muncește mult. Cel mai bine e să vorbim de selecția lui Contra după aceste două meciuri. Nu vreau să fiu negativist, dar cred că suntem cam pe la locul 4 în grupă, ne vom bate la greu pentru locul 3 cu Norvegia cu sau fără Nistor”.

Mircea Rednic a vorbit și la conferința de presă: 

„E o surpriză plăcută că a fost convocat la U21 Deian (n.r. Sorescu). Chiar mă bucur foarte mult pentru el. Acum eu sunt foarte îngrijorat ce-o să facă Nistor fără el, că n-o să mai aibă şofer.

Cu Nistor am văzut că n-a mers tactica mea. N-am reuşit să-l fac pe Contra să zică: «Hai că-i arăt eu lui Strâmbu şi îl chem pe Nistor!». Îmi pare rău, e un jucător care poate face diferenţa! Mi-a lipsit mie, cu el în echipă eu cred că puteam fi în play-off. El zice că nu e afectat, dar cine nu îşi doreşte să fie la naţională?! Eu nu vorbesc aici de dragul de a propune un jucător.

Aveai nevoie de un jucător ca Nistor! E un jucător de experienţă, care îţi poate face diferenţa! Putea să fie chemat! Nu vreau să o ia ca pe o critică, pentru că el îşi asumă responsabilitatea, dar eu mi-am spus părerea lucrând cu Nistor zi de zi”, a spus Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
aldo_m
aldo_m  •  15 Martie 2019, 19:51

nu spun ca nu sant dinamovist ma intreb doar CE CAUTA GROZAV la nationala ce cauta ianis la nationala cand contra nu l a luat pe ianis hagi a facut scandal national apoi contra de frica l a convocat .o rusine de convocare pai nistor si sorescu trebuiau sa fie TITULARI,contra a ajuns al nationala de la dinamo care i a intins o mana

adriann_
adriann_  •  15 Martie 2019, 17:24

Convocarea lui Stanciu, coroborata cu neconvocarea lui Nistor, frizeaza delirul.

coriolanus
coriolanus  •  15 Martie 2019, 17:26

Trebuie sa fii "dinamovist" la cap sa crezi ca Nistor e mai bun decat Baluta, Marin, Stanciu sau Anton..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează