FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

Mircea Rednic îi dă de gol pe oficialii FRF: "Am vorbit și noi cu jucătorii. Ei n-au știut că trebuie să marcheze două goluri cu Muntenegru!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 10:56

Mircea Rednic confirmă că jucătorii naționalei n-au fost anunțați la ședința tehnică dinaintea meciului cu Muntenegru (1-0), din Liga Națiunilor, că au nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru ca România să rămână în urna a treia valorică.

"Au fost doi (n.r. Deac și Manea care au declarat că nu li s-a spus că naționala are nevoie de două goluri), au mai fost unii cu care am vorbit şi noi. Eu spun că nu s-a ştiut. Eu v-am zis, Cosmin a lucrat tactic, mai ales că nu mai bătusem niciodată Muntenegru", a declarat Rednic.

"Naționala u21 n-are ce pierde!"

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre naționala sub 21 de ani a României, care a picat în grupa de la EURO cu Franța, Anglia și Croația.

"E «piesă» grupa. Mamma mia, mamma mia! Mai grea ca asta ce să mai fie?! Spania mai lipsea. E foarte greu. Dar avem şi noi jucători buni. Se joacă. Nu au ce să piardă.

Noi suntem fericiţi, pentru că nu ne-am mai calificat de nu ştiu câţi ani. Eşti acolo, se pot întâmpla multe. Şi noi avem calitate în echipă şi Rădoi a demonstrat că e inspirat în alegerea jucătorilor. Şi felul cum joacă mi-a plăcut", a adăugat "Puriul".

Vezi și: FOTO Campionii gafelor monumentale! FRF a comis-o mult mai grav și acum 10 ani și a periclitat două turnee finale

EXCLUSIV Jucătorii naționalei au cedat! Reacție INCOGNITO pentru GSP: "Contra minte, NU ȘTIAM NIMIC! Nu ne-a zis nimeni! Nici la ședință, nici în pauză, niciodată! Ne facem de râs"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  24 Noiembrie 2018, 17:02

Fraților va rog sa o terminați cu copilariile astea de unde vreți mai multe goluri dacă nu avem un golgheter Cheseru da un gol pe an cine vreți sa dea gol ? Păcat de ocaziile care leam avut Sa fie clar atat au putut nu căutați alte motive

gtn5
gtn5  •  24 Noiembrie 2018, 15:44

ce vorbim noi aici,nu conteaza ca suntem in urma a 4 sau in urna 3,cele din urnele valorice 1 si 2 se vor califica,noi ne vom bate ptr. locul 3.

arsenie.bk
arsenie.bk  •  24 Noiembrie 2018, 14:09

Vi se pare ca e o diferenta atat de mare intre Romania si Muntenegru, incat ne puteam permite sa castigam fara probleme la orice scor ne-am fi propus?? Am obtinut cu chiu cu vai o amarata de victorie cu 1-0, asta e tot. La ce jucatori si antrenor are, Romania nu poate emite mari pretentii in fotbal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează