FOTBAL  »  NATIONALA  »  DORINȚĂ

Mircea Sandu s-a răzgîndit și își cere renta viageră înapoi: "S-au făcut abuzuri și șantaje"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2015 19:15

Mircea Sandu nu vrea să renunțe la renta viageră, deși în vară depusese o cerere prin care anunța că vrea să renunțe.

S-a răzgîndit rapid și i-a cerut lui Răzvan Burleanu să îi achite și restanțele. A dus cazul în justiție pentru a fi sigur că primește tot ce își dorește.

"Vom vedea, se va decide într-o instanță și apoi vom afla exact. S-au făcut abuzuri, șantaje, s-au promis locuri de muncă în Federație ca să se voteze absolut în afara Statutului.

Toți cei care au comis greșeli vor răspunde. Ca orice om. Cînd greșesti, vei răspunde. Este un lucru care mă privește pe mine și îl voi rezolva în instanță", a spus Mircea Sandu pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1745flo
1745flo  •  27 Decembrie 2015, 13:36

Daca nu-i da Burleanu, sa vina ca-i dam noi cu totii! Si din urma-i dam nesimtitului!

ge0x
ge0x  •  27 Decembrie 2015, 12:51

Ba da cât tupeu pe ăsta ! A uitat câte abuzuri a făcut el ?!?! Pe ăsta nu îl anchetează nimeni ? Poate ar trebui sa îl despăgubească pe mititelul la cât rău i-a făcut, desființand echipa și furandu-I jucătorii. ..

ortega
ortega  •  27 Decembrie 2015, 09:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează