FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

33 de jucători pe 23 de locuri » Mirel Rădoi a anunțat lotul lărgit al României U21 pentru EURO 2019: Moruțan a ratat turneul

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 15:49

Selecționerul reprezentativei U21, Mirel Rădoi, a anunțat lista preliminară cu cei 33 de jucători din care va alege 23 de fotbaliști pentru Campionatul European de tineret din Italia și San Marino.

„Tricolorii” mici vor debuta la EURO 2019 pe 18 iunie, împotriva Croației, apoi vor mai evolua cu Anglia și Franța.

Rădoi l-a convocat și pe Răzvan Marin, jucător care din vară se va alătura lui Ajax. În schimb, din lot nu face parte Olimpiu Moruțan, jucător care-i place foarte mult lui Rădoi, dar care n-a convins în ultimele jocuri la FCSB.

Lista preliminară a lui Mirel Rădoi

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Andrei Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Denis Ciobotariu (Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul), Andrei Radu (Concordia Chiajna)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Răzvan Marin (Standard Liege), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Lorand Fulop (FC Botoșani), Vlad Dragomir (Perugia), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Citește și:

Cosmin Contra a anunțat lotul lărgit pentru „dubla” cu Norvegia și Malta » Iulian Cristea și Ionuț Radu, marile surprize

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
433366400808613
Bodoni Andrei  •  18 Mai 2019, 08:07

România Trezește te, discursul cetățeanului trebuie auzit de toți românii de la Nisa pân la Tisa, a ți Dormit Destul....dacă vrei să fii respectat tu jucătorule de fotbal...aruncă Nesimțirea în patul din care te ridici...Ascute ți simțurile și mergi la luptă dreaptă, așa ca la o Nuntă....Fotbalul este motivul, dar ce facem cu Onoarea? Oare noi suntem coada Europei?...Nu i adevărat.. Ridică te Gheorghe, ridică te Ioane....

511110169080791
George Burcasimi  •  17 Mai 2019, 21:39

Trebuie sa fii *** ,sa te intereseze fotbalul romanesc ,asa de jos a ajuns ! Nu mai tin nici cu nationala si nici cu vreun club din prima divizie !Inainte ,mergeam la toate meciurile de fotba ,si la juniori ,copii,diviziile inferioare !Nu exista nici un plan de dezvoltare ,in nici un domeniu in Romania .Totul se face ,fara nici un plan prealabil ,fara nici o aprofundare ,iar rezultatele se vad !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

submarina
submarina  •  17 Mai 2019, 20:53
Postat de capca1 pe 17 Mai 2019, 19:41

Croații or dă ne bată cu un 3-1, englezii doar cu un 1-0 iar francezii or să ne bată până la dezumanizare, 5-0 sau 4-1. Pe urmă o să se termine și cariera de antrenor a lui Rădoi iar omu’ o să aibă timp să-nvețe literele ca să dea examenul de bacalaureat !

Crezi ca Romania n-are jucatori capabili sa pecetluiasca poarta croatiei, angliei si frantei (Marin, Ivan, Puscas, Hagi, Man, Coman)?. Eu spre deosebire de dv sunt mai optimist in privinta sanselor tinerilor nostri la Euro. Sa traiti!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close