FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

Mirel Rădoi, ademenit cu 50.000 de euro să cheme un fotbalist la lot: „Poliția e la ușă în secunda 2!”

Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit că în perioada în care ocupa postul de selecționerul al României U21, mai multe persoane ar fi fost dispuse să îi ofere 50.000 de euro pentru a chema un anumit jucător la lot.
Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit că în perioada în care ocupa postul de selecționerul al României U21, mai multe persoane ar fi fost dispuse să îi ofere 50.000 de euro pentru a chema un anumit jucător la lot.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 20:08 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 21:43

Mirel Rădoi (39 de ani) a dezvăluit că în perioada în care ocupa postul de selecționer al României U21, mai multe persoane ar fi fost dispuse să îi ofere 50.000 de euro pentru a chema un anumit jucător la lot. 

Mirel Rădoi este artizanul celei mai mari performanțe din istoria naționalei de „tineret”. „Tricolorii” au ajuns în semifinalele Euro 2019, dar misiunea selecționerului nu a fost una ușoară. În afara chestiunilor tactice, a fost nevoit să se descurce și cu altfel de provocări.

Mirel Rădoi: „Poliția e la ușă în secunda 2!”

„E și greu ca cineva să încerce. A fost oarecum un zvon, când eram la tineret, în care cineva a încercat oarecum. I-am zis că sunt de acord, «pentru 50.000 de euro o să îți iau jucătorul, dar să știi că în secunda 2 după ce mi-ai adus banii, poliția e la ușă!». 

Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că sunt în stare anumiți oameni să dea bani, dacă ajung anumiți jucători la echipa națională. Acolo, în sistemul ăsta ne-am învârtit. Cine și-a putut închipui că poate veni cu orice sumă la mine și să creadă că voi chema un jucător? Ce aș vrea să mai încerce cineva cu mine, apoi să dea cu subsemnatul”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Mirel Rădoi, întrebat direct despre plecarea de la națională: „Voi fi sincer! În fotbalul românesc s-a întipărit o imagine că trebuie să fii pervers, să minți. Nu am fost și nu voi fi niciodată așa”

ROMÂNIA. Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Un fost stelist poate reveni după 8 ani la lot

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
 •  29 Octombrie 2020, 09:51

www︎.︎mapima︆.︆net - este un proiect minunat pentru persoane1e cu *** mai nou sisstem inte1igent de căutare pentru a găsi un parrtener de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  29 Octombrie 2020, 09:37

Banii au fost la punga?

the.fixer
the.fixer  •  29 Octombrie 2020, 08:31
Postat de dinamofurata pe 28 Octombrie 2020, 22:11

Ciudat. Atunci Ianis ce cauta la nationala mare !?

E pe 100 de mii :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează