FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Când ar putea reveni Mirel Rădoi pe bancă » FRF dă detalii despre selecționerul depistat pozitiv la un test COVID-19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 07:23 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 07:45

Selecționerul Mirel Rădoi a ieșit pozitiv la un test COVID-19 efectuat la începutul săptămânii, iar prezența sa pe bancă la primul meci din campania pentru CM 2022, cu Macedonia de Nord, 25 martie, e aproape imposibilă. 

  • În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022;
  • Mirel Rădoi a stabilit lista preliminară a stranierilor convocați pentru cele trei meciuri din grupa J - aceasta cuprinde 22 de nume

FRF, prin consilierul președintelui Burleanu, Andrei Vochin, spune că Rădoi ar putea reveni pe bancă la meciul României cu Germania, programat pe 28 martie, la București.

„Să nu ai antrenorul principal lângă jucători în startul acestei campanii, mi se pare că e o pierdere! Chiar dacă staff-ul e, selecţionerul are autoritatea lui.

Importante sunt două lucruri, până la fotbal. Să fie el bine şi familia și să revină la timpul stabilit de doctori pentru a nu transmite mai departe virusul către jucători. Cred că poate sta pe banca pe 28 martie, la meciul cu Germania”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Revenirea lui Rădoi se va produce dacă va înregistra două teste negative consecutive. El urmează să dea periodic noi probe pentru a afla dacă se va alătura sau nu lotului, în funcție de starea de sănătate

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor
- Mirell Rădoi penttru FRF.ro

VIDEO Robert Niță despre Mirel Rădoi: „E o problemă! Sper să fie fals-pozitiv!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Mirel Rădoi primește și o veste bună înainte de startul preliminariilor

Ghinion incredibil » Insideri GSP confirmă: de ce Rădoi a spus „sper să fie o eroare” despre testul pozitiv la COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2254271094823421
Michele Marinela  •  17 Martie 2021, 10:02

Domnule Vochin, aveti un precedent fericit. Omul providential, Mihai Stoichita, care l-a inlocuit cu succes pe Adrian Mutu, la meciul Romaniei din calificarile U21. Succesul este garantat!

adyy25
adyy25  •  17 Martie 2021, 09:37

De ce nu s-a vaccinat mai repede? Am inteles ca s-a vaccinat saptamana trecuta. El oricum se putea vaccina in etapa a doua. Doar stia ca vin meciurile astea. Si deoarece acum s-a vaccinat cu prima doza, e clar ca nu e din aia antivaccin. Pana acum putea sa faca si rapelul. Si-a asumat riscul asta.

alenb
alenb  •  17 Martie 2021, 09:35

Sa se impace cu becali si sa faca testarea la clinica lui, iese negativ din seara asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează