FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ultimele informații despre starea lui Mirel Rădoi » Anunțul FRF

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 10:50 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 10:50

Federația Română de Fotbal a anunțat că Mirel Rădoi (39 de ani) este în continuare infectat cu COVID-19, dar ar putea fi pe banca echipei naționale la meciul cu Macedonia de Nord dacă se va negativa până atunci.

La începutul săptămânii, selecționerul Mirel Rădoi a ieșit pozitiv la un test COVID-19, iar prezența sa pe bancă la primul meci din campania pentru mondialul din 2022 este improbabilă. Revenirea lui Rădoi se va produce dacă se vor înregistra două teste negative consecutive. Acesta efectuează zilnic noi analize pentru a afla dacă se va alătura sau nu lotului, în funcție de starea sa de sănătate.

FRF: „Îl așteptăm cu sufletul la gură pe Mirel Rădoi”

„Selecționerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situația nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor. Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalți membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecționerului, conectat la toate activitățile lotului. Vă vom oferi curând detalii și imagini despre aceste modalități de lucru!

Mirel Rădoi ar putea fi pe banca naționalei la partida cu Macedonia de Nord, de joi, 25 martie, dacă se va negativa până atunci. Îl așteptăm cu sufletul la gură alături de noi, îi urăm sănătate și vom reveni cu informații despre situație. Ne dorim tare mult să anunțăm sosirea lui în cantonament, lucrurile pot evolua de la zi la zi”, se arată în comunicatul FRF.

Programul României în luna martie:

  • 25 martie 2021: România - Macedonia de Nord 
  • 28 martie 2021: România - Germania 
  • 31 martie 2021: Armenia - România

VIDEO. Cum participă selecționerul Rădoi la antrenamentele naționalei. Răzvan Burleanu: „Mirel poate să și intervină dacă este cazul”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Presiune totală pe Rădoi! 3 antrenori gata să-i ia locul ACUM » Ei sunt favoriții lui Burleanu

Un fotbalist străin din lotul Craiovei vrea la naționala României: „E a doua mea casă. De ce nu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează