FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

Mirel Rădoi a dezvăluit suma totală pe care a câștigat-o ca fotbalist și i-a răspuns lui Becali » Cât a cheltuit pe mașini și ceasuri

Mirel Rădoi, selecționer România, alături de noul său bolid
Mirel Rădoi, selecționer România, alături de noul său bolid

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 19:26 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 19:52

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a dezvăluit câți bani a făcut ca fotbalist și cum a cheltuit o bună parte din această sumă.

Rădoi și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Steaua, urmând din 2009 calea Arabiei Saudite. După aventura de la Al-Hilal, selecționerul a mai trecut prin echipe din Emiratele Arabe Unite (Al-Ain și Al-Ahli) și Qatar (Al Arabi), de unde s-a și retras. Din toate aceste aventuri, Rădoi a strâns impresionanta sumă de 15 milioane de euro.

„Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a spus selecționerul pentru Antena Sport.

Rădoi, în ton cu ce a declarat nașul Becali

Dezvăluind cum și-a cheltuit cea mai mare parte din banii strânși, Rădoi îi dă dreptate indirect nașului Gigi Becali, care a vorbit despre acest lucru în cadrul conferinței sale de presă de marți.

Întrebat despre posibilitatea ca FCSB să fie preluată de tandemul Olăroiu - Rădoi, Becali spunea: „Olăroiu trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China, iar Mirel să mai lucreze și el prin Emirate vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, că dacă mai dă 12 milioane pe mașini și încă 7 pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, strânge banii. Să scădem banii pe ceasuri”.

Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez, pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că... Dacă câştigi o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă - Mirel Rădoi, sfat pentru tinerii fotbaliști

VIDEO. Mirel Rădoi despre meciul cu Islanda: „Aș fi vrut să debutez contra Islandei”

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

Dan Petrescu nu exagerează: arbitrii o fac pe Craiova campioană! Iată scorul erorilor comise în play-off: cum ar arăta clasamentul fără greșeli în lupta la titlu

Gigi Becali, judecat pentru gestul de la FCSB - Dinamo! Ce riscă patronul roș-albaștrilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Iulie 2020, 08:30

E de bine dacă mirel își justifică cheltuielile în fața stăpânului. Mai rămâne să facă "ascultare de stăpân" și când face selecțiile și e în regulă.

badie
badie  •  15 Iulie 2020, 22:31

Bravo Radoi! Ai evoluat foarte mult in discurs si principii, comparativ cu perioada cand erai jucator. Se poate dragi fotbalisti!

elgabri
elgabri  •  15 Iulie 2020, 21:56

Dar depsre Bacalaureat nu ne spune nimic sau nu vrea sa se laude ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează