FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚIE

Mirel Rădoi explică decăderea fotbalului românesc: „Am rămas cu cartofi prăjiți și ceafă de porc! Nu am făcut nimic”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:52 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 11:14

Mirel Rădoi, selecționerul României, a vorbit despre situația din fotbalul românesc și a explicat de ce prima reprezentativă are acum probleme cu naționalele pe care în trecut le învingea fără probleme.

„Acum 10-15 ani băteam echipe de la micul dejun. Cu Feroe, Malta sau Liechtenstein băteam cu 5-0 sau 7-0. Ne gândim că băteam cu 7-0, iar acum, după 20 de ani, batem cu 3-0. De ce? Pentru că ei și-au dat seama ce trebuie să îmbunătățească. Noi, în 20 de ani, am crezut că merge în continuare cu cartofi prăjiți și ceafă de porc! Nu am făcut nimic. Progresul nostru e foarte mic. 

Da, și eu am crescut așa, dar când am plecat am încercat să văd ce se mănâncă. Am văzut cu ce au venit antrenorii la Steaua, Zenga, Olăroiu sau Protasov. Ne-au scos tot felul de mâncăruri și deserturi. De-asta am făcut performanță la Steaua. Au venit tot felul de antrenori care au văzut ce înseamnă să fii profesionist și cum trebuie să te adaptezi la fotbalul de afară”, a declarat Mirel Rădoi pentru Prosport.

VIDEO Rădoi despre Ianis Hagi: „Dacă nu-ți place să ții mingea când o ai, atunci aleargă după ea"

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Ianis Hagi, analizat la sânge de tatăl său: „A greșit când a ieșit să vorbească despre Rădoi! Acum e totul bine” » Marea rugăminte a „Regelui”: „Pot să cer asta?”

Gică Hagi a dat verdictul în ceea ce privește strategia lui Mirel Rădoi: „Eu vorbesc din afară, el e responsabil!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
cky33
cky33  •  26 Octombrie 2020, 16:41

Bine ca au trecut Bourceanu si Pintilii la foie gras, Saint Jacques si Escargots a la Bourguignonne. Nu are treaba cu ceafa de porc, are treaba ca fotbalul oglindeste societatea noastra. Problema majora e ca romanul e mare iubitor de fotbal ca si spectator TV, as zice printre cei mai pasionati de acest sport din lume (exista si studii Gallup care atesta asta). Daca eram India sau Canada ne bucuram de alte sporturi, acum ce sa facem, sa ne uitam la gimnastica?

10156162893436307
Johny English  •  23 Octombrie 2020, 20:01
Postat de omanbiik pe 22 Octombrie 2020, 12:43

si...antrenorul ce mananca?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156162893436307
Johny English  •  23 Octombrie 2020, 19:58
Postat de Michele Marinela pe 22 Octombrie 2020, 12:58

Bai baiatule acum chiar esti si impertinent. Dupa ce ca ne-ai facut de ras prin lipsa ta de experienta si competente la un asemenea nivel, vii acum si ne explici ce se intampla cu fotbalul romanesc. Esti penibil. Fii modest si dovedeste cu fapte care este valoarea ta umana si profesionala. Lipsurile noastre le cunoastem foarte bine. Dar nu te-am auzit vorbind de ele pana acum. La cati specialisti ai in jurul tau si cate talente ai la indemana, ar trebui sa defilezi la echipa nationala. Nu sa gasesti scuze puerile. Pareai un om serios dar esti sarac cu duhul, ca sa folosesc o vorba romaneasca. Sa ti-o explice Vochin sau Stoichita, care te tin in brate.

Da tu esti batuta cu Burlanu-n cap, de nu stii cine-i Imparat la FRF?!?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează