FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mirel Rădoi, întrebat direct despre plecarea de la națională: „Voi fi sincer! În fotbalul românesc s-a întipărit o imagine că trebuie să fii pervers, să minți. Nu am fost și nu voi fi niciodată așa”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre viitorul său pe banca naționalei României.
Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre viitorul său pe banca naționalei României.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 19:37 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 19:56

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre viitorul său pe banca naționalei României. 

La finalul partidei piedute cu Austria, 0-1 în Nations League, Mirel Rădoi a oferit o declarație interpretabilă. Din ea reieșea că ia în calcul să părăsească naționala la finalul campaniei. Selecționerul a comentat pe larg acel moment. 

Mirel Rădoi: „Voi fi sincer!”

„Dacă vrem să căutăm găsim lucruri interpretabile în orice, în ton, sensul cuvântului, poziția corpului. Nu s-a înțeles un lucru. Eu sunt foarte sincer în aparițiile publice și se percepe o imagine greșită. În fotbalul românesc s-a întipărit o imagine că trebuie să fii pevers, să minți. Nu am fost și nu voi fi niciodată ăsta. 

Când vom termina meciurile din Nations League, vom sta de vorbă. După ultimele meciuri eu am urmărit toate partidele naționalei, începând cu Euro 2016. Mi-am pus și eu lucruri pe hârtie. Vom discuta toate aceste lucruri de față cu Federația. Vom vorbi ce avem de îmbunătățit, unde suferim. În funcție de aceste discuții, veți afla și decizia. Eu voi fi sincer. Nu o să zic că am făcut cu 10 pase mai mult decât Cosmin, cu 12 mai mult decât Daum. Se analizează numai rezultatul... Din punct de vedere al rezultatului, e clar că nu e niciun progres”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

Pleacă Mirel Rădoi în noiembrie?

Întrebat direct dacă există șansa să plece după meciurile din luna noiembrie, Rădoi a răspuns: „N-am cum să dau un răspuns, nu știu ce se va întâmpla. Oricând există o posibilitate să pleci! Din partea Federației am primit susținere! Îmi mențin declarația, chiar dacă voi califica echipa la Mondial, plec!”.

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Cosmin Contra și Dan Petrescu, învinuiți pentru rezultatele naționalei României: „Nu poți face cozonac din mălai”

Încă un jucător de la CFR Cluj la națională? Dică a recunoscut: „E în vizorul nostru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
republicanapoca
republicanapoca  •  28 Octombrie 2020, 23:43
Postat de talpaiadului pe 28 Octombrie 2020, 20:55

Ai dreptate, nimic de zis. Insa, daca echipa CSA Steaua promoveaza in prima liga si obtine ceva rezultate acolo, chiar ajunge sa conteze, atragand langa ea suporteri din toata tara. Asta in conditiile in care este o echipa nou infiintata, numele Steaua facand din ea o clona si nu o echipa de traditie. Si acum hai sa facem o paralela cu echipa ta, CFR Cluj, care desi nu este o clona ci a fost cumparata corect de catre Paszkany din liga a doua, a castigat si castiga campionate si are calificari in primavara europeana, tot echipa de cartier a ramas. Tu chiar ai impresia ca se bucura cineva cu adevarat in tara asta de victoriile CFR in Europa League (de campionat nici nu mai vorbesc)? Nu te lua dupa cateva "bravo CFR" scrise pe aici mai mult de complezenta de catre cei ca mine, care desi va detestam pe voi clujenii iredentisti, macar apreciem jocul echipei. Pai Unirea Urziceni, cand a castigat campionatul si a prins primavara europeana chiar i-a facut pe romani sa se bucure si, hai sa fim seriosi, si aia tot la capitolul echipa de cartier a ramas. Asa ca ciocul mic si nu te mai umfla in pene aici, ca n-ai nici un motiv...

Te bagi in seama cu mine .. Eu nu va suport pe astia cu casa n carutza .. pa

viforul
viforul  •  28 Octombrie 2020, 22:29

Cine mai socotește înfrângerile ?

doardinamo1948
doardinamo1948  •  28 Octombrie 2020, 22:07
Postat de joze_maurinio pe 28 Octombrie 2020, 21:07

Ba, decat prost batut in cap, mai bine pervers. Astept discursul motivator dinainte meciului cu Norvegia: "Baieti, am scapat cu 4 la ei, incercati sa jucati ce puteti si speram sa nu luam 6, ca a mers cu Austria la noi, ne-au dat prostii doar 1 gol." Oricum, noi fraierii nu ne pricepem ,auzi, au dat cu 10 pase mai mult ca Co-ntra si cu 12 mai mult ca Daum, deci jucam mai bine baaaaaa.

Postarea ta a a unuia prost bătut in cap sau a unui pervers?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează