FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Aprecieri pentru Mirel Rădoi, înainte de meciul cu Germania: „Încearcă să ne scape de aceste metehne”

Mirel Rădoi, selecționer România // foto: frf.ro
Mirel Rădoi, selecționer România // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 11:51 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 12:26

Fostul arbitrul internațional Ion Crăciunescu (70 de ani) este îngrijorat de organizarea defensivă a echipei naționale a României, înainte de meciul cu Germania, dar laudă viziunea selecționerului Mirel Rădoi (40). 

Crăciunescu a numit aspectele care l-au impresionat la jocul României cu Macedonia de Nord, câștigat cu 3-2, și a tras un semnal de alarmă în privința fragilității defensive de care trupa lui Mirel Rădoi a dat dovadă. Totodată, fostul mare arbitru îl laudă pe selecționerul Mirel Rădoi. 

Ion Crăciunescu: „Rădoi vrea să fim mai rapizi”

„Mie mi-au plăcut câteva lucruri la națională, agresivitatea jucătorilor, parcă am încercat să combinăm mai în viteză, dar primim goluri aproape la fiecare meci, asta mă pune pe gânduri. Și primim cam câte două pe meci. De ce? Mi-e frică cu nemții, știți cum e, nu te iartă când te prind.

Mirel Rădoi are calitatea de motivator. Eu văd că încearcă să schimbe ceva. Noi avem niște metehne de care ne debarasăm greu de tot. Construim lent, cu multe pase în lateral, până dăm o pasă trece nu știu cât timp... Vrea să scăpăm de asta, să fim mai rapizi”, a declarat Crăciunescu la emisiunea „Digisport Matinal”. 

Avem un gazon bun, pe care se poate juca. Nu știu dacă ne avantajează sau nu. De la mijloc în sus nu am arătat rău cu Macedonia de Nord, chiar mult mai bine decât în ultimele meciuri oficiale. 

Punctul nevralgic va fi când va trebui să blocăm atacurile lor. Aici au apărut problemele. Să iei două goluri în cateva minute de la macedoneni și să mai aibă ei câteva ocazii, unde numai precipitarea i-a făcut să nu marcheze, e grav. Nemții nu te iartă în mod normal și nici norocul nu îți bate la ușă la fiecare meci.
- Cristian Bivolaru, director general Viitorul

VIDEO. „Parcă ar fi un amical” » Mirel Rădoi, despre duelul cu Germania, sistemul de joc și accidentarea lui Florinel Coman

Mai multe știri despre România - Germania:

Insider de la antrenamentul României » Rădoi e gata să joace tare și cu Germania: strategie cu două vârfuri!

Atenție la tăvălugul nemțesc! Un fost „tricolor” cu 26 de selecții în națională ne avertizează: „Avem probleme în aceste zone!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează