FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

VIDEO Mirel Rădoi l-a convins pe un fost internațional: „S-au văzut ideile lui, dar altceva ne-a costat”

Rădoi a debutat cu un egal pe banca naționalei +49   FOTO
Rădoi a debutat cu un egal pe banca naționalei

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 07:25 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:19

Răzvan Raț (39 de ani), unul dintre cei mai importanți fundași din istoria recentă a naționalei, a analizat la GSP Live disputa România - Irlanda de Nord, încheiată 1-1.

„E un rezultat de egalitate pe care nu-l meritam. Portarul lor a prins o zi foarte, foarte bună, cred că am avut puțin ghinion. Ne-a costat acea neatenție de la gol. N-aș arunca vina pe cineva, e o greșeală colectivă la golul lor. Noi trebuia să marcăm din ocaziile pe care le-am avut.

Abordarea din meciul cu Irlanda a fost una bună. S-au văzut ideile pe care a Mirel Rădoi a vrut să le pună în practică. Cred că am avut un joc destul de coerent. Pe alocuri lent, dar a fost un meci în care s-au văzut ideile pe care încearcă să le pună în practică”, a afirmat Raț, la GSP Live.

Raț: „Să vedem dacă Mario Camora se poate adapta”

Raț, titular ani la rândul pe postul de fundaș stânga la națională, a vorbit și despre naturalizarea portughezului Mario Camora (33 de ani) și posibilitatea ca acesta să fie convocat de Rădoi în viitorul apropiat.

„Discuția cu Mario Camora e ciudată pentru că România n-a fost niciodată în situația de a naturaliza pe cineva. E greu de spus acum dacă e o idee bună. Vom vedea dacă va fi convocat. Important pentru el e să se poată adapta la echipa națională, nu e ușor”, a mai spus Raț.

113 selecțiia strâns Răzvan Raț la națională, din 2012 și până în 2016

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

VIDEO Mirel Rădoi l-a convins pe un fost internațional: „S-au văzut ideile lui, dar altceva ne-a costat”

FOTO. România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
+45 FOTO

Mai multe știri despre România - Irlanda de Nord 1-1:

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1. Denis Alibec, scos din sărite de Ciprian Marica: „Să vină el să joace, toți își dau cu părerea!”

EXCLUSIV Ultrașii „tricolori” au mers la Mogoșoaia! Protest anti-jucători naturalizați: „Vrem națională cu sânge românesc”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1razvanr
1razvanr  •  06 Septembrie 2020, 11:41

Nu mai insistati atat cu Camora. Are 33 ani.

1037972906348855
Emilian Albu  •  06 Septembrie 2020, 09:34

Romania la FOTBAL, ca si la gimnastica, handbal baieti si altele, mergem CLAR spre lumea a 4-a, in a 3-a suntem acum. Nu o sa mai jucam cu forte ale sportului mondial, deoarece acestia nu isi pot permite sa piarda timpul cu noi. In liga 1 vin jucatori straini care nu au loc nici in ligile inferioare din tarile cu pretentii. Unde joaca vedetele Romaniei, la ce cluburi cu pretentii ? Joaca la cluburi fara pretentii: Rengers, Cagliari sau Sparta. Sportul romanesc merge in aseeasi directie cum merge si Romania, dar avem libertate. LIBERTATE DE A NU FACE NIMIC SI A NE LAUDA. Aici ne-au adus politicienii. Un presedinte care a transformat Cotroceniul in ***, partide politice catre au promovat incompetenta. Acest fel de a conduce treburile tarii s-a rasfrant in totate domeniile si au dus totul in derizoriu. Q.e.d.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0005
0005  •  06 Septembrie 2020, 01:20

Romania ca întotdeauna „are ghinion”:))) Bună scuză! De vreo câțiva ani încoace tot de ghinion au parte săracii jucători! Adevărate vedete!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează