FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mirel Rădoi l-a tras deoparte pe Ciprian Tătărușanu! Ce s-a întâmplat după ieșirea nervoasă a portarului: „L-am întrebat care e mesajul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 08:16 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 09:49

Selecționerul Mirel Rădoi a dezvăluit că a avut o discuție cu portarul Ciprian Tătărușanu (34 de ani), după ce acesta a avut o izbucnire nervoasă la conferința de presă de dinaintea meciului Austria - România, din Liga Națiunilor.

Ciprian Tătărușanu, titularul din poarta „tricolorilor” și noul goalkeeper al lui AC Milan, s-a enervat în timpul conferinței de dinainte meciului Austria – România. Acesta a fost nemulțumit de întrebările primite de la reporterul GSP.ro și a declarat că nu-l interesează părerea fanilor și a oamenilor de fotbal din România.

Mirel Rădoi a dezvăluit că imediat după acea declarație a avut o discuție între patru ochi cu portarul de 34 de ani și acesta i-a explicat ce s-a întâmplat.

„Imediat, la teren, am discutat şi şi-a dat seama. Când am ajuns acolo deja şi-a dat seama şi mi-a zis că întrebările i-au fost puse una după alta, nu a avut timp de reacţie şi a scăpat «porumbelul».

E o scăpare nefericită. L-am întrebat care era mesajul pe care voiai să îl transmită și a zis că voia să spună că nimic din ceea ce se întâmplă negativ și orice i-ar spune suporterii sau oameni nu îl afectează. De fapt, a fost o exprimare nefericită! El a vrut să spună că tot ce e negativ nu îl interesează, nu îl afectează și nu că nu îl interesează părerea oamenilor”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

VIDEO. Ciprian Tătărușanu s-a luat de trimisul Gazetei în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Mirel Rădoi îl exclude de la națională: „Un asemenea jucător nu poate face parte dintr-un grup!”

Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară a „tricolorilor” din străinătate convocați pentru „barajul” cu Islanda

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cry_67
cry_67  •  19 Septembrie 2020, 11:11

In sfarstit am scapat de gafarushanu` vietii!!!!!!!! Du-te tare bai baiatule si lasa pe unii care chiar se pricep sa apere!!! Du-te si canta-le italienilor pe la mese si pe la petreceri, fa-i gehtele lui Donna, ca dupa atata experienta in a le lustrui pe ale lui Lopes, ESTI BLANA la asta!!!!!! Sa il sune Donna pe Lopes sa se asigure ca esti meserie la lustruit ghetele portarilor ce incep in primul 11 meciurile!!!! Bine ca am scapat de tine ZLABANULE!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO RADOI!!!!!!!!!!!!!

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  19 Septembrie 2020, 10:48

Unde o fi ziariștii ăia care aveau treabă cu tătărușanu,dar nu caută nimic de corona fcsb,nu zic nimic de faptul că e aberația aberațiilor ca fcsb să facă analize ,preferențial la clinica ,finanțatorului! Probabil așa se testează și antidoping! Noroc că joacă în europa și i testează ăia pe bune!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Septembrie 2020, 10:44

Tătărușanu a fost sincer, calitate condamnabilă într-o lume iubitoare de ipocrizie. Rădoi vădește "calități" de politician, preocupându-se să dea bine cu orice chip. Și Tătărușanu este om și are dreptul la respect, nu numai pseudo-jurnaliștii sau fanii cu educație precară. Ca atare, nu mă respecți? Te pun la punct, pentru că numai așa vei învăța ceva.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează