FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA

AUSTRIA - ROMÂNIA. Moment tensionat în conferință » Ciprian Tătărușanu s-a luat de trimisul Gazetei în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

Ciprian Tătărușanu +20   FOTO
Ciprian Tătărușanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 19:33 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:47

AUSTRIA - ROMÂNIA. Ciprian Tătărușanu, titularul din poarta „tricolorilor”, a susținut în această seară conferința de presă premergătoare duelului cu Austria de luni seara, din Liga Națiunilor. A existat și un moment tensionat: goalkeeper-ul naționalei i-a făcut reproșuri reporterului special GSP Marius Mărgărit, trimisul ziarului în Austria. 

  • Austria - România, al doilea meci pentru „tricolori” din noua ediție de Liga Națiunilor, se joacă luni, 7 septembrie, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Tătărușanu a fost întrebat de către Marius Mărgărit, jurnalist cu peste 25 de ani în presa sportivă, dacă i se pare că jucătorii naționalei sunt criticați prea mult. Totul în contextul disputei dintre Marica și Alibec, dar și a declarațiilor dure făcute de Dumitru Dragomir la adresa portarului lui Lyon. Tătărușanu, căpitanul echipei reprezentative, a fost foarte iritat:

„Nu poți să pui niște întrebări normale? Alte întrebări nu ai?Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale, chiar n-ai întrebări despre meci?”, a răbufnit Tătărușanu, considerat vinovat de unele voci pentru golul egalizator din partida cu Irlanda de Nord. 

Jurnalistul GSP nu a răspuns provocării, iar conferința a continuat într-o notă mai calmă. 

Ilie Dumitrescu: „Poți să răspunzi diplomat”

Aflat în studioul Digi Sport, la emisiunea „Fotbal Club”, Ilie Dumitrescu a comentat episodul tensionat petrecut la conferința de presă: „Poți să răspunzi diplomat, fără să-l pui într-o situație delicată pe cel care a pus întrebarea. Când vii la o conferință de presă, te aștepți să primești întrebări despre precedentul meci sau despre viitorul adversar”.

„Pe un scaun se află un jurnalist, care reprezintă o publicație, pe celălalt se află un reprezentant al României. E ca și cum un oficial al statului ar spune: „Du-te, mă, lasă-mă-n pace!”, a opinat și Radu Naum, moderatorul emisiunii. 

Tătărușanu, despre meciul cu Austria: „Nu mă interesează ce părere au suporterii”

Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din Romania, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp. Bineînțeles, ca portar mă simt responsabil pentru fiecare gol.

Îmi doresc să-mi ajut echipa mai mult decât am făcut-o cu Irlanda. Sper ca mâine s-o fac mult mai bine. Am controlat de la început la sfârșit meciul cu Irlanda de Nord. Cu toții am fost dezamăgiți, dar acum e alt meci și sperăm să luăm cele trei puncte. Vom face în această seară analiza adversarei” - Ciprian Tătărușanu

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1

AUSTRIA - ROMÂNIA. Moment tensionat în conferință » Ciprian Tătărușanu s-a luat de trimisul Gazetei în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării Austria - România din Liga Națiunilor

FOTO. Imagini de la sosirea „tricolorilor” în Austria: 

+16 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

AUSTRIA - ROMÂNIA. VIDEO Ianis Hagi a remarcat 5 schimbări aduse de Rădoi față de mandatul lui Contra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (114)
grid
grid  •  07 Septembrie 2020, 21:19

Poate va înțelege cândva și GSP că nu așa trebuie să se comporte reporterii de la o publicație care se pretinde presă mainstream. Și ziarul în sine manifestă cu prea multă plăcere pentru scandal ieftin și pentru vulgaritate. L'Equipe, As, Marca, Gazzetta dello Sport sunt din altă lume, o lume în care Tătărușanu nu ar fi primit niciodată astfel de întrebări, menite doar să amplifice un scandal. Acolo se face gazetărie adevărată, la noi o veșnică bălăcăreală balcanică.

elgabri
elgabri  •  07 Septembrie 2020, 19:42

Bravo Tata asa te vrem !!!

10156162893436307
Johny English  •  07 Septembrie 2020, 17:17
Postat de Mihai Nistor pe 06 Septembrie 2020, 20:58

Au sarit repede "ziaristii" de ass in sus. Altceva in afara de cancan nu faceti. Sunt dinamovist dar respect ptr Tatarusanu. Maine e meciul si ala pune intrebari de barfa si scandal. Cine va credeti ma sa faceti si sa intretineti doar scandaluri? Pseudojurnalisti de doi bani. Rusinilor!

Partea proasta e ca astia nu au rusine! Plini de arogante si frustrati! Scriu articole din frustrare...

Vezi toate comentariile (114)
Comentează