FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN

VIDEO „Liechtenstein e o echipă ciudată, trebuie să fim atenți” » Ce îl neliniștește pe Rădoi, înaintea următorului meci din preliminarii

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 11:24 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 12:24

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul primei reprezentative, a prefațat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, duelul cu Liechtenstein de duminică seara, contând pentru preliminariile CM 2022.

  • România - Liectenstein se joacă duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV.

Naționala a început excelent „tripla” din septembrie. A învins în Islanda, 2-0, iar speranțele pentru calificarea la Mondial au prins din nou viață. „Tricolorii” au nevoie de șase puncte din următoarele două meciuri, însă Mirel Rădoi rămâne precaut. Vrea atenție maximă în partida cu Liechtenstein, „cenușăreasa” grupei J.

Mirel Rădoi avertizează: „Liechtenstein e o echipă destul de ciudată”

„Dacă ne luăm după câteva rezultate pe care ei le-au reușit în grupă și dacă mai dăm timpul înapoi și vedem că au unele victorii în 2020, cred că ne poate aștepta un meci dificil, cu atât mai mult dacă noi vom crede că vom obține o victorie sigură. Va trebui să fim atenți. 

Nu simt o presiune în plus. În momentul de față, mă interesează doar partida cu Liechtenstein. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord. Pentru multă lume pare o partidă ușoară, Liechtenstein pare o victimă sigură, dar nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri. 

Liechtenstein e o echipă destul de ciudată. Va trebui să fim foarte concentrați, e o grupă în care se pierd puncte, e o luptă foarte echilibrată pentru locul 2. După ultimul rezultat, cred că Islanda a ieșit din calculele pentru locul 2”, a mărturisit selecționerul. 

Aplauze pentru Rădoi! Povestea fazei fabuloase care a decis Islanda - România
ISLANDA - ROMÂNIA 0-2
Aplauze pentru Rădoi! Povestea fazei fabuloase care a decis Islanda - România

Mirel Rădoi, despre...

...modificările pe care le va efectua în echipă: „E posibil să schimb sistemul de joc. Dar mai mult ne-ar interesa să putem schimba dinamica în timpul jocului, indiferent care ar fi sistemul inițial. Nu voi juca mai pragmatic. Depinde de fiecare meci în parte”.  

... schimbarea generațiilor la națională: „N-a fost un obiectiv clar să renunțăm la jucătorii mai experimentați. O schimbare de generații oricum trebuia făcută, cu mine sau cu altcineva. Totul depinde de evoluțiile jucătorilor la echipele de club. Nu am spus niciodată că jucătorii peste o anumită vârstă n-au ce căuta la echipa națională”. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Islanda - România 0-2

+35 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului România - Liechtenstein

Citește și alte știri despre echipa națională: 

FOTO Aplauze pentru Rădoi! Povestea fazei fabuloase care a decis Islanda - România

România a pierdut un titular pentru meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord! Problema pe care Rădoi trebuie s-o rezolve URGENT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
tororosso
tororosso  •  04 Septembrie 2021, 16:08

Liechtenstein e o echipă ciudată ? Ce o fi ciudat mon chéri ? Ciudat e Rădoi cu amalgamul de schimbări pe posturi . Liechtenstein va fi o nucă greu de spart și asta sa văzut în meciul cu Germania .

elgabri
elgabri  •  04 Septembrie 2021, 13:52

Ce selectionef ciudat

ali.bec
ali.bec  •  04 Septembrie 2021, 12:52

Nemtile au avut o posesie >85 % și au reușit cu chiu și vai sa marcheze de doua ori. Dacă “Likterștainul” bagă autobaza in poarta și in meciul cu noi, faza “bine gândită de Radoi” și mult lăudata de gesepisti de la golul 2 cu Islanda nu ne va ajuta in nici un fel.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează