FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

UPDATE Merge cu echipa națională la Olimpiadă sau o preia pe Craiova? Ce a declarat selecționerul Mirel Rădoi la conferința de presă: „Am spus-o foarte clar”

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 20:08 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 21:23

Mirel Rădoi (39 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Irlanda de Nord din Liga Națiunilor, în cadrul căreia a fost întrebat despre viitorul său pe banca primei reprezentative.

  • Irlanda de Nord - România se va disputa miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 21:45;

UPDATE 21:00 - Mirel Rădoi rămâne la echipa națională, anunță Mihai Stoichiță

Înainte de meciul echipei naționale de tineret cu Danemarca, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost întrebat despre posibilitatea ca antrenorii echipelor naționale să își părăsească funcțiile în viitorul apropiat:

Mirel va rămâne la echipa națională. Mutu la fel. Dacă vine vreo echipă ca Juventus, Inter sau altă echipă mare... (n.red. - ar putea pleca). Eu știu că Nicolae Grigore mai are contract, așa am semnat cu el. Dacă va vrea să plece la Rapid, va trebui să vorbească cu noi”, a declarat Stoichiță.

Știrea inițială - Mirel Rădoi, despre o posibilă plecare la Craiova

Rădoi a fost evaziv când a fost întrebat despre posibilitatea de a semna cu CS Universitatea Craiova, vicecampioana Ligii 1. „Deja s-a discutat prea mult. Am spus-o foarte clar, suntem la echipa națională, vorbim de echipa națională. Oricum am văzut că s-a decis în privința viitorului meu fără ca eu să știu ceva”, a declarat selecționerul.

Întrebat dacă va conduce echipa națională de fotbal a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, la care „tricolorii” s-au calificat grație rezultatului foarte bun de la EURO U21 din 2019 (semifinale), Rădoi a spus: „Asta se leagă de întrebarea dinainte. Dacă voi merge la Olimpiadă e clar că nu voi merge la Craiova și tot așa”.

Florin Prunea: „300% Rădoi va fi noul antrenor al Craiovei”

Florin Prunea, component al „Generației de Aur” a României, a declarat în urmă cu două zile că „300% Rădoi va fi noul antrenor al Craiovei”. Drept răspuns, Rădoi a acuzat că astfel de afirmații au menirea de a destabiliza echipa națională. 

„Tot ceea ce se întâmplă de obicei cu o zi înainte de meci sau în ziua meciului sunt lucruri care încearcă să destabilizeze echipa națională”, a spus Rădoi, chestionat despre declarațiile lui Prunea. 

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România, următorul meci al „tricolorilor”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România:

Mirel Rădoi și Răzvan Marin, conferință de presă înainte de meciul cu Irlanda de Nord » Selecționerul vrea revanșa: „În tur a fost un rezultat nedrept”

Căpitanul britanicilor nu concepe alt rezultat mâine seară: „Victoria ne-ar da un imbold”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mihneadds
mihneadds  •  18 Noiembrie 2020, 15:49
Postat de ciprian_451fh pe 18 Noiembrie 2020, 01:55

Nu pricep: naționala de tineret a obținut calificarea la olimpiadă și joacă naționala mare?!?!?

1. Mirel a calificat nationala la Olimpiada, el ar fi mers cu selectionata de tineret+ 3 seniori 2. Mirel a conditionat venirea la Nationala mare de faptul ca tot el va merge la Olimpiada, chiar daca in locul lui vine altcineva la Tineret! Altfel, ar fi ramas la Tineret

dansy
dansy  •  18 Noiembrie 2020, 10:37

Daca cineva crede ca Juve sau Inter se vor interesa vreodata de Radoi este dus rau cu mintea.

240328103874302
Costi Santorros  •  18 Noiembrie 2020, 02:23
Postat de ciprian_451fh pe 18 Noiembrie 2020, 01:55

Nu pricep: naționala de tineret a obținut calificarea la olimpiadă și joacă naționala mare?!?!?

Da, reprezintă naționala României, cu condiția „All players participating in the preliminary and final competitions of the Tournament shall be born on or after 1 January 1997. ” Maximum 3 născuți înainte de această dată.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează