FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce notă și-a dat Mirel Rădoi pentru mandatul de la națională: „Mă așteptam la un 8”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) și-a acordat nota 6 pentru rezultatele obținute pe banca primei reprezentative a României.
Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) și-a acordat nota 6 pentru rezultatele obținute pe banca primei reprezentative a României.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 19:27 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 21:34

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) și-a acordat nota 6 pentru rezultatele obținute pe banca primei reprezentative a României. 

Cu Mirel Rădoi pe bancă, naționala României a ratat calificarea la Euro 2020, învinsă în semifinalele play-off-ului de Islanda, scor 1-2. „Tricolorii” au încheiat apoi pe locul 3 într-o grupă de Nations League, în care adversare au fost Austria, Norvegia și Irlanda de Nord. Selecționerul și-a dat notă de trecere pentru rezultatele obținute.

Mirel Rădoi, selecționer de nota 6

„Nota 6. Mă așteptam la un 8, să fim calificați la Euro. Cred că am spus unul dintre motivele ratării. Nu avem jucate astfel de meciuri cu miză. E unul din factori. Al doilea, când am început jocul, ne-a fost frică să ne asumăm aceste riscuri, n-am reușit să verticalizăm. Accept, suntem slabi, dar încercăm să facem în felul nostru. Asta e viziunea noastră și nu ne vom abate de la ea”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

Rezultatele lui Mirel Rădoi pe banca naționalei: 

VIDEO. Ce răspuns le-a dat Răzvan Burleanu celor care au criticat echipamentul României pentru Jocurile Olimpice

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

FRF înființează România U20! » Răzvan Burleanu, anunțuri majore după CEx: „Candidez la Consiliul FIFA” + primă uriașă la U21!

FRF îl aplaudă pe șeful FRF! Comitetul Executiv a aprobat candidatura lui Burleanu pentru un post în Consiliul FIFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ctbilu
ctbilu  •  02 Decembrie 2020, 09:06

8 culcat Mirele, tu esti Infinitul antrenorilor . :)

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  02 Decembrie 2020, 02:24
Postat de Alice Popa pe 01 Decembrie 2020, 21:56

Radoi chiar merita un 8. Taiat in doua, pe verticala! Jumatatea din dreapta!!!

Eu mai degraba i-as da jumatate de 8 taiat pe orizontala.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  02 Decembrie 2020, 00:49

Obraznicia este caracteristica acestui prazar cocalar. Este o bruta , la fel cum era si cand juca fotbal. A fost pus la nationala , doar pt. a servii clanul *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează