FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD 3-2

Ce a remarcat Mirel Rădoi după „thriller-ul” cu Macedonia de Nord: „Este eterna problemă a fotbalului românesc”

Mirel Rădoi (39 de ani) +36   FOTO
Mirel Rădoi (39 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 10:46 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 11:57

România a câștigat meciul cu Macedonia de Nord, primul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, scor 3-2, iar selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a analizat golul marcat de Arijan Ademi (29 de ani), după ce a profitat de o greșeală în defensiva echipei naționale.

  • Partida România - Germania, al doilea meci din preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă duminică, 28 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
  • România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Vezi cronica meciului România - Macedonia de Nord 3-2

Mirel Rădoi a comentat faza din care Macedonia de Nord a redus din diferență, când Vlad Chiricheș l-a pierdut din marcaj pe Arijan Ademi. România putea pierde trei puncte importante în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 80, dar Ianis Hagi a marcat golul victoriei. A fost prima reușită în tricoul echipei naționale pentru fiul „regelui”.

Mirel Rădoi: „Este eterna problemă a fotbalului românesc”

„Când adversarul duce mingea la margine, mai ales o echipă precum Macedonia de Nord, știm foarte bine că urmează o centrare. Este eterna problemă a fotbalului romanesc, pe care am avut-o și când am fost eu jucător. Cand urmează centrările în careul nostru, ne uităm numai la minge și ne pierdem marcajul

Mă bucur că am câștigat, dar între ghilimele, mă bucur și pentru ce s-a întâmplat. Dacă era o victorie lejeră cu Macedonia, am fi crezut că deja suntem calificați la Cupa Mondială și că Germania nu mai contează în fața noastră. Așa, poate suntem mult mai realiști în fața Germaniei”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

4 victoriiîn 9 meciuri are Mirel Rădoi ca selecționer al echipei naționale

1998este ultimul an când România s-a calificat la un Campionat Mondial

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după victoria cu Macedonia de Nord, 3-2

Citește și alte știri despre echipa națională:

Mesaj direct pentru Mirel Rădoi și echipa națională: „Ce o să facem cu Germania dacă am arătăt fragilitatea asta în apărare cu Macedonia?”

Selecționerul Macedoniei de Nord, dezamăgit după înfrângerea cu România: „Nu țin minte să fi avut atâtea ocazii în fața unui asemenea adversar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dragdim
dragdim  •  26 Martie 2021, 20:02

Tanase pentru mine a fost surpriza plăcută din echipa noastră, alături de Mihăilă, Chiricheș e doar o constanta nicidecum o surpriza.

dinamo100
dinamo100  •  26 Martie 2021, 16:56

Mirel arata cu degetul niste probleme, dar daca stia aceste probleme, de ce nu a luat niste masuri in timpul jocului, de ce a abordat asa deschis ultima parte a jocului?!

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Martie 2021, 13:10

Atît timp cât în compartimentul defensiv al echipei există Chiricheș, naționala va avea mari probleme ! De câte ori a jucat, defensiva a fost bulversată și nesigură ! El nu numai că nu ajută blocul defensiv ci ...îl sabotează cu modul lui ciudat de a dori să iasă în evidență ! Este un balast pentru echipă !!! Cei care continuă să îl aducă pe acest băiat debusolat care are 40 de meciuri în 4 ani la echipele de club pe unde s-a perindat, trebuie să lase interesele personale și de grup !!!! Avem 7-8 jucători în țară peste el pe acest post ! Până și Constantin la 37 de ani e mult mai bun , asta așa ca ex !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează