FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

Mirel Rădoi poate părăsi naționala în vară! E dorit de fostul club

Mirel Rădoi // FOTO: Imago
Mirel Rădoi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 11:57 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 12:17

Mirel Rădoi va continua pe banca României, cel puțin pentru moment, deși la finalul înfrângerii cu Armenia, 2-3, spunea că se gândește la demisie.

FRF, a confirmat că, în ciuda startului ratat în campania pentru Mondialul 2022, selecționerul este în continuare susținut, însă acesta ar putea pleca în vară.

Mirel Rădoi e dorit de Al Hilal

Presa din Arabia Saudită dezvăluie că Mirel Rădoi se află pe lista conducerii clubului Al Hilal pentru a prelua echipa în sezonul viitor. 

Al Hilal, echipă care l-a demis în iarnă pe Răzvan Lucescu, este lider în Arabia Saudită, cu 48 de puncte. Echipa e condusă în prezent de brazilianul Rogério Micale, însă jurnaliștii arabi spun că acesta va sta doar până la finalul sezonului.

Rădoi a lăsat o impresie bună conducerii și fanilor lui Al Hilal în perioada în care a jucat la clubul saudit, între 2009 și 2011, iar șefii consideră că acesta ar putea succes și ca antrenor.

VIDEO Lucescu despre performanțele obținute la Al Hilal: „Am câștigat tot ce se putea! Jucătorii au făcut un efort incredibil”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Mirel Rădoi, atacat din nou de omul care l-a comparat cu un lăutar: „Să-i dați să citească Baltagul!” + „FRF pare o școală de ucenici de zidărie”

Un fost internațional critică decizia lui Rădoi: „Pentru el nu e bine că a rămas!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
921467891321691
Nicu Manole  •  05 Aprilie 2021, 21:15

I-al şi pe Dică şi du-teeeeeeeeeeeeeeee !

dan2010
dan2010  •  05 Aprilie 2021, 20:30

asta este total eronat. Trebuia demis radoi dupa Irlanda, dar ce te astepti de la Burleanu? I-a imbarligat Radoi sa-l mai tina..... daca ai demnitate dute domne nu ca as pleca n-as pleca... totul e o drama care nu ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza ca nu ne-am calificat cu Islanda si acum calificarea pare compromisa. Ca Daum le-a dat 5 si l-ati facut de mirul lumii. Ma mir cum de il mai tin pe Radoi. Dar se pare ursul trece----- ei iau banii si tot asa. Calificare la anul si la multi ani! Ne Califica nu ne Calificam ei sunt OK!

danny_l
danny_l  •  05 Aprilie 2021, 18:48

Rădoi ar fi trebuit să-și de-a demisia până acum,ne așteaptă vremuri grele, primul meci în Septembrie îl avem cu Islanda , prietenii noștri,iar o luăm pe coajă, mă așteptam ăia de la FRF să aibă puțin creier,dar nu,ei vor să îngroape fotbalul românesc neapărat,vor să arate că ei pot,aici nu e vorba de ambiții, este in joc viitorul fotbalului românesc,ei trebuiau să schimbe pe Rădoi și să aducă un Selecționer care să readucă încredere echipei Naționale,nu știu ce va fi dar bine sigur nu va fi.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează