FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mirel Rădoi, atacat din nou de omul care l-a comparat cu un lăutar: „Să-i dați să citească Baltagul!” + „FRF pare o școală de ucenici de zidărie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 11:24 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 14:25

Marcel Pușcaș, unul dintre cei mai vehemenți critici ai conducerii FRF și ai selecționerului Mirel Rădoi, l-a criticat din nou pe antrenorul României după înfrângerea usturătoare cu Armenia, 2-3, din preliminariile CM 2022.

După ce în toamnă l-a comparat cu un lăutar pe Rădoi, Pușcaș critică din nou numirea lui ca selecționer și explică unde crede că greșește acesta. 

„S-a spus că Rădoi este unu bun comunicator. Dar ce a declarat după meciul cu Armenia? Că: «Deși le-am spus jucătorilor, ei nu au ținut cont!». Păi, în ce constă buna comunicare?!

În plus, toții mari antrenori i-ar fi spus că o formula de echipa trebuie bătută în cuie. Dacă vrei performanță, tinere antrenor Rădoi! Nu știu la ce școală ai studiat! Nu mă interesează! Nu poți să vii să schimbi de 7 ori primul «11»! La orice echipă, primul «11» e bătut în cuie!

A treia greșeală, nu poți face experiment! Sistemele de joc nu se fac după ce e în mintea selecționerului, ci după posibilitățile jucătorilor! Dacă știi că nu poți face treaba asta, nu ceri decât ce pot face. În plus, se știe din istoria naționalei că noi ne bazăm pe contraatac. 

Să îi dați să citească o carte de istorie! Chiar și Baltagul! Nu strică să citească. Să învețe despre Vitoria Lipan.  Să pună mâna pe carte! E selecționerul unei țări! 

Vorbim cam mult despre Rădoi... Ce am spus până acum e suficient pentru a demonstra inutilitatea numirii lui!  Dacă nu întreabă pe nimeni, pe Ienei. Pe cine să întrebe la FRF? Pe Vochin? Pe Vișan? Pe Stoichiță?

La FRF sunt niște neexperimentați! FRF arată ca școala de ucenici de zidărie! Nu poți să faci experimente! Vii la FRF să înveți fotbal și să faci experimente pe România? Vii la FRF când ai făcut ceva", a declarat  Marcel Puscas la PRO X. 

Cel mai vehement atac la adresa FRF: „Nu e înregistrată pe teritoriul României! Se fac experimente pe națională” » Cine e considerat „bufonul regelui Burleanu”
ROMÂNIA
Cel mai vehement atac la adresa FRF: „Nu e înregistrată pe teritoriul României! Se fac experimente pe națională” » Cine e considerat „bufonul regelui Burleanu”

VIDEO Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Adrian Porumboiu, atac devastator la adresa FRF: „Sunt la fel ca politicienii, impostori! De acolo pleacă toată buba”

Un fost internațional critică decizia lui Rădoi: „Pentru el nu e bine că a rămas!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
622674784501836
Florin Dobrin  •  05 Aprilie 2021, 08:51

eu zic ca MIREL nu are nici o vina , el e paralel cu meseria asta e vai de capul lui ca antrenor problema e sus la gunoiu de burleanu el nu are ce cauta in locul asta cum dracu ai 1000000000 de antrenori de valoare si tu pui pe dica si radoi ???/

5246493672090651
Niga Bogdan  •  05 Aprilie 2021, 01:10

Hai sa vă mai spun una cu Rădoi de la un meci al naționalei României la Piatra Neamț. Bucuroși noi cei din provincie că joacă nationala la Piatra Neamț ne-am adunat de prin munți și de pe prin văi să-i vedem pe românii flăcăi cum joaca cu Luxemburg. Ca orice suporter îți dorești o fotografie cu idolii tăi, unul dintre prietenii mei la abordat pe Rădoi: Mirele, Mirele hai sa facem o fotografie Mirel: *** Foarte frumoase cuvinte primești de la cel pe care-l vedea-i ca idolul tău.????☹️ Asta e Mirel idolul tribunelor care l-au susținut ☹️☹️☹️

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  04 Aprilie 2021, 22:44

Acest Repetent este o rusine pentru Echipa Nationala

Vezi toate comentariile (23)
Comentează