FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cel mai vehement atac la adresa FRF: „Nu e înregistrată pe teritoriul României! Se fac experimente pe națională” » Cine e considerat „bufonul regelui Burleanu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 09:31 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 10:28

Marcel Pușcaș, fost candidat la președinția FRF și un aprig contestatar al administrației Burleanu a analizat situația echipei naționale și l-a atacat pe șeful fotbalului românesc.

În plus, acesta nu l-a iertat nici pe Mihai Stoichiță, șeful Comisie Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal și a lansat acuzații extrem de grave privind situația juridică a forului condus de Răzvan Burleanu.

Marcel Pușcaș: „Tot ce face Burleanu e electoral”

„Este grav că s-a ajuns aici, cred că lucrurile sunt iremediabile! Doar instituțiile statului mai pot rezolva ceva, în urma unui control ANAF. Eu nu cred în acest control al ANAF la FRF  pentru că în 5 luni de zile primul lucru pe care un organ îl analizează este aspectul juridic. Automat îşi dădeau seama că nu este înregistrată pe teritoriul României. Ai primit bani de la UEFA, de la sponsori de stat, chiar şi privat, şi tu nu ai organ de conducere pe teritoriul României! Are personalitate juridică, dar nu s-a schimbat organul de conducere. Organul de conducere al FRF este format din Comitetul Executiv. Eu am spus când eram la FRF «Mergeți la Burleanu ca să vă pună în legalitate!».

E păcat că de 7 ani de zile se fac experimente pe spatele echipei naţionalei de fotbal a românilor. O instituţie, o echipă pentru care oamenii au ieşit în stradă. Burleanu, s-a înconjurat la fel de oameni lipsiţi de experienţă.

Lipsa de experienţă duce la experimente pentru că tu nu ai trăit acele sentimente, nu ai condus o instituţie, nu te-ai confruntat cu situaţii şi bâjbâi în a găsi soluţiile. Nu a fost o zi în ultimii 7 ani de zile în care Burleanu să nu lucreze electoral, începând de la sloganele aruncate în media. Toate au un substrat direct şi subliminal care se duce la ţăranul ăla şef de echipă în comuna cutare.

Tot ce se întâmplă este electoral! Inclusiv venirea lui Rădoi este electorală, pentru că voia să demonstreze că se înconjoară de noua generaţie de fotbalişti, de viitorul fotbalului românesc. Numirea lui Stoichiţă este electrorală, care a devenit un bufon al «regelui Burleanu». Toate competițiile și numirile arbitrilor sunt făcute cu iz şi scop electoral”, a declarat Marcel Puşcaş, pentru Realitatea Plus,

 Dacă nu se întâmpla pocinogul cu Gică Popescu, cusut cu aţă albă, cu arestarea lui cu o zi înainte de alegeri... Burleanu nu avea nicio şansă. Singura şansă a lui Burleanu a fost arestarea lui Popescu. Ceilaţi candidaţi, Chivorchian, Avram, eu, la un loc, nu puteam să-l batem.
- Marcel Pușcaș

VIDEO Dezbatere GSP: Cine e de vină pentru situația jalnică a echipei naționale?

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Rădoi e luat tare de Giovanni Becali: „Pare un funcționar! Dacă era deștept, atunci își dădea demisia”

E momentul lui Hagi la națională?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
105662257060988
Eugen Qy  •  05 Aprilie 2021, 13:12

Doar Burleanu e de vina pentru prabusirea fotbalului romanesc ! Masurile lui ABERANTE au facut si continua sa faca foarte mult RAU nu numai fotbalului ci chiar si intregii miscari sportive din tara noastra !

138672209828437
Gelu Oanca  •  04 Aprilie 2021, 08:44

In tarile cu fotbal dezvoltat, daca nationala nu merge, primul care isi da demisia,este presedintele federatiei. Uitativa la tampenia asta sa incepi jocul cu doi juniori, pai tu federatia ma obligi pe mine cel ce finantez clubul sa bag copii, dar ce tu bagi bani tu platesti jucatorii, in ce tara sa mai pomenit asa ceva, sa te conduca unul care nu a jucat niciodata fotbal.

115976986232294
Tavi Urzica  •  03 Aprilie 2021, 15:27

Are dreptate,asta este adevarul,Burleanu ar trebuii sa plece,este omul lui Ponta.Niciodata Nationala Romaniei nu a mers mai prost dd cat acum.Radoi este *** lor,tot Stoichita are ultimul cuvant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează