FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Rădoi e luat tare de Giovanni Becali: „Pare un funcționar! Dacă era deștept, atunci își dădea demisia”

FOTO: Imago +24   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 07:10 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 09:12

Giovanni Becali a analizat mandatul de până acum al selecționerului Mirel Rădoi și spune că aceasta trebuia să-și dea demisia după meciul cu Islanda, 1-2 în semifinala barajului pentru EURO.

Fostul agent de jucători este de părere că Rădoi a avut un discurs prin care și-a luat rămas bun de la jucători la finalul meciului cu Armenia (2-3) și l-a criticat pe acesta.

Giovanni Becali: „După meciul cu Islanda, Rădoi trebuia să-și dea demisia!”

„Pentru mine, discursul de la final e un adio către jucători! Nu mi-a plăcut nici ce a făcut după ce a scăpat de virus, mi s-a părut aşa, pentru marketing. Nu ştiau jucătorii că vine Rădoi? Părerea mea e că s-a exagerat.

Dar el are un discurs excelent. N-are nevoie de licenţă PRO, vorbeşte ca un savant. Mai frumos ca antrenori consacraţi. Dar una e să vorbești, alta e să practici. Mulţi poate nu înţeleg limbajul lui, chiar şi pe mine mă învolbura puţin aşa.

Zic «Mă, ăsta de ce mai are nevoie de licenţă Pro la cum vorbeşte?» Dar, pare un funcţionar, nu un practicant! A venit şi ne-a încântat pe toţi, dar problema e la rezultate. Pentru mine, experimente la echipa naţională nu se fac niciodată la meciuri oficiale.

Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei! Cred că trebuia să-şi da seama când a pierdut cu Islanda. Erau două meciuri accesibile la baraj, mulţi ne-au considerat favoriți. Dacă era deştept, după meciul cu Islanda trebuia să-şi dea demisia. A crezut în echipa asta, dar nu a reuşit să facă ce şi-a propus cu ea.

Victoria cu Macedonia de Nord nu am meritat-o. Cu Germania puteam pierde cu 4-0, 5-0. Am fost conduşi cu Armenia de 1-0, a venit Dumnezeu şi ne-a dat la două faze nelucrate. Trebuia să ţinem de 2-1”, a spus Giovanni Becali la TV Telekom Sport.

VIDEO Valeriu Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Iordănescu, despre haosul de la națională: „Am fost desființat, dar n-am făcut niciodată ca Rădoi!”

Victor Pițurcă, drastic cu naționala: „S-a dus pe apa sâmbetei!” + ce spune despre o revenire

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
markksson
markksson  •  03 Aprilie 2021, 22:08
Postat de Daniel Malinas pe 03 Aprilie 2021, 20:38

Toti specialistii da in Radoi dar unu nu e in stare sa preia nationala.Fotbalistii convocati nu au nici o vina,nu?Tipic romanesc.

Radoi e cel care convoaca jucatorii, tot el "face tactica" (in ghilimele pentru e paralel cu domeniul asta), alege echipa de start si face schimbarile in functie de ce se intampla in cursul meciului. El este "la butoane" ... dar le incurca (vezi cazul Stanciu). Ca sa vezi ce inseamna un antrenor valoros, uita-te la ce a putut scoate Caparrós din jucatori mediocri la nationala Armeniei.

10215315409152661
Daniel Malinas  •  03 Aprilie 2021, 20:38

Toti specialistii da in Radoi dar unu nu e in stare sa preia nationala.Fotbalistii convocati nu au nici o vina,nu?Tipic romanesc.

mosvasile
mosvasile  •  03 Aprilie 2021, 19:34

Cum bai Giovani sa nu vezi tu ce fotbal„ofensiv”avem cu finu Mirel?Cum adica in meciul cu ARMENIA, AM INSCRIS GOLURILE INTAMPLATOR„LA DOUA FAZE NELUCRATE”?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează