FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Iordănescu, despre haosul de la națională: „Am fost desființat, dar n-am făcut niciodată ca Rădoi!”

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic. +24   FOTO
Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 17:14 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 17:23

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) va apela de-acum înainte la un „închizător” clasic.

  • După eșecul din Armenia (2-3), România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

Vă spun sincer, şi eu am fost criticat, chiar desfiinţat. Că sunt defensiv, că n-am făcut una, n-am făcut alta. Într-adevăr, nu am jucat niciodată fără un recuperator în teren. Eu îi spuneam «controlor de joc». I-am reproşat cumva asta lui Mirel Rădoi, dar eu cred că acum va înţelege acest lucru şi sunt convins că va putea să îndrepte această greşeală. 

Cred în Mirel Rădoi şi am încredere în potenţialul jucătorilor noştri. Cred că putem bate Macedonia de Nord în deplasare şi Armenia acasă și să obținem astfel locul doi”, a declarat „Generalul” pentru Telekom Sport.

Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”
PRELIMINARII CM 2022
Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”

Un egal cu Armenia i-a fost fatal lui Anghel Iordănescu

În calificările pentru Mondialul din 2006, România, pe-atunci la cârma lui Anghel Iordănescu, a remizat la Erevan, 1-1. Pus la vremea respectivă în situația de a încropi o echipă alternativă în condițiile în care a avut 8 absenți importanți, „Generalul” n-a fost iertat de FRF, fiind înlocuit cu Victor Pițurcă.

+20 FOTO

Dezbatere lansată de GSP » Cine e de vină pentru situația jalnică în care se află naționala?

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Radiografia degringoladei » Gazeta vă prezintă 5 repere din scurtul mandat al lui Mirel Rădoi, în care s-au ratat două obiective, iar al treilea este în pericol

FRF, tocată în direct de două nume grele: „Să plece! Îmi pare rău că Rădoi a acceptat”

Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
leu.mr
leu.mr  •  03 Aprilie 2021, 09:35

"Cred că putem bate Macedonia de Nord în deplasare şi Armenia acasă și să obținem astfel locul doi"... ??? Si meciurile cu Islanda ? Si daca Macedonia, care a batut Germania, bate de doua ori si pe Armenia si pe Islanda ???

kensan.gmm
kensan.gmm  •  02 Aprilie 2021, 23:57
Postat de sasesase pe 02 Aprilie 2021, 19:56

Și care a fost “controlorul de joc” in meciul cu Albania 0-1?

Tatarusanu.

ripensistu
ripensistu  •  02 Aprilie 2021, 20:54

Father Chicken a avut momentul lui de glorie in primavara 2016 ar trebui sa tinem minte pentru tot restul vietii acel moment.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează