FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

Dorinel Munteanu (52 de ani) nu găsește justificare pentru cartonașul roșu primit de George Pușcaș (24 de ani), în Armenia - România 3-2. +24   FOTO
Dorinel Munteanu (52 de ani) nu găsește justificare pentru cartonașul roșu primit de George Pușcaș (24 de ani), în Armenia - România 3-2.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 17:23 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:12

Dorinel Munteanu (52 de ani) nu găsește justificare pentru cartonașul roșu primit de George Pușcaș (24 de ani), în Armenia - România 3-2. 

În minutul 77 al meciului Armenia - România, la scorul de 2-1 pentru „tricolori”, George Pușcaș a văzut cartonașul roșu, pentru un fault brutal asupra lui Andre Calisir. Gestul a avut loc într-o zonă neutră, într-un moment în care armenii nu amenințau poarta lui Florin Niță. Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la prima reprezentativă, l-a criticat pe atacantul lui Reading.

George Pușcaș, vinovat în opinia lui Dorinel Munteanu

„Puşcaş e un copil fără prea multă minte. Să facă asemenea gest la scorul de 2-1... nici eu nu am înţeles de ce a făcut acel fault, dar se poate întâmpla. L-am avut pe Tănase de la FCSB, care putea fi folosit ca atacant. Ne trebuie număr 9 gen Cămătaru? 

Noi trebuie să căutăm un jucător care să nu fie un număr 9, în 4-3-3. Trebuie să fie un jucător mobil, un jucător dinamic. Nu ştiu ce căutăm, dar în aceste trei meciuri, Tănase trebuia să joace în centrul celor trei din faţă”, a declarat Dorinel Munteanu, la „Look Sport Live”.

VIDEO Ionuț Badea: „Rădoi nu e genul de om care să cedeze într-un astfel de moment”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Gigi Becali a început să-i dea directive şi lui Mirel Rădoi: „Nu avem atacanți? Facem ca la FCSB”

EXCLUSIV FRF, luată în colimator după eșecul rușinos din Armenia: „Acolo totul e putred! El trebuie să plece în secunda următoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
457961185625445
Marian Manolache  •  02 Aprilie 2021, 12:35

Bine ca il omorati pe Puscas acum,multe echipe joaca in 10. Daca ai valoare nu pierzi in halul ala. Vorbiti de cum sa aparat echipa nu doar in meciul asta. Cu Macedonia am jucat tot in 10? Am luat 2 pe bulevardele din aparare. O sa ma duc la primarie sa faca B-dul Chiriches colt cu B-dul Tosca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close