FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

EXCLUSIV FRF, luată în colimator după eșecul rușinos din Armenia: „Acolo totul e putred! El trebuie să plece în secunda următoare”

FOTO: Reuters +24   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2021 14:10 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:11

Florin Prunea, fost internațional, crede că vina pentru rezultatele slabe ale naționalei aparține conducătorilor Federației Române de Fotbal.

Fostul portar al Generației de Aur crede că Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din FRF, ar trebui să plece, îl atacă pe Răzvan Burleanu și este de părere că Mircea Lucescu sau Gică Hagi ar fi fost soluții mai bune pentru postul de selecționer.

Florin Prunea: „La FRF totul este putred! 

 „Calculele sunt mult mai complexe! Eu cred că el trebuie să plece în secunda următoare. Ce face un director tehnic? Ia să vedem, se bagă peste antrenori, le face echipa, îi înjură în conferință, îi pune pe suporteri și pe noi să joace la pariuri. Domnule, nu așa se comportă un director tehnic! Nu așa își face meseria un director tehnic.

Acolo, la Federația Română de Fotbal, totul este putred! E putred de șpăgari, politicieni! Antrenorii la copii și juniori sunt puși pe alte criterii, nu după performanțe. Antrenorul la echipa mare... Ca să fii antrenor la națională trebuie să ai ceva în spate! 

Din ce am văzut, e clar că Rădoi nu mai poate sta la echipa națională! Am pus că sunt probleme la națională. De asta au plecat Tătărușanu, Pantilimon și Lung! Iar aseară am văzut un atac fără precedent! Eu nu am văzut un antrenor, fie că vorbim de Liga 1, Liga 2 sau Liga 3, să își atace jucătorii în maniera care a făcut-o Rădoi!

Rădoi nu are nicio vină, săracul, ci cine l-a pus! Președintele Federației, că Stoichiță nu face nimic de capul lui acolo. Avem un președinte care nu se pricepe la fotbal! Lumea să înțeleagă că echipa națională este a tuturor românilor!

Federația Română de Fotbal este un organism atât anchilozat și de corupt până în măduva oaselor, încât nu poate să schimbe. Revenim la antrenor, ce a făcut Rădoi ca să fie numit la echipa națională? Ni se spune «Domnule, să creștem jucători!». Trebuie un antrenor care a clădit echipe, ca Mircea Lucescu sau Hagi. Ei trebuie să fie la echipa națională!

Circul ăsta, înainte de meciuri, că nu știau că vine Rădoi în vestiar înainte de meciul cu Macedonia... Ăștia în afară în de propagandă ieftină, securisto-comunistă, nu fac nimic acolo! Nimic, absolut nimic!”, a spus Florin Prunea pentru Gazeta Sproturilor.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Un oficial din Liga 1 n-are milă de jucătorii României: „Trăiesc doar pentru interesul lor! Nu sunt capabili de sacrificiu pentru țară”

Se aprinde scandalul: se cere plecarea lui Rădoi și a lui Burleanu! „Este o umilinţă mult prea mare! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
841426735978876
Zoltan Buliga  •  01 Aprilie 2021, 23:21

Sa plece!Stoichita,o Rusine zero!

kyil
kyil  •  01 Aprilie 2021, 20:15

Sa plece toti. Sunt o rusine. Aroganti peste masura ,cu rezultate josnice. Pai ra2 zicea ca trebuia o a doua minge cu nemtii,cu care au dat de pamant machedonii. Apoi a zis ca armenii sunt iuti. Pai Mihaila e cu o clasa peste toti luati la un loc si il tine rezerva. Burca ,cu un cap peste toti si e rezerva. Tanase iti da gol cu Macedonia,deblocheaza meciul si e rezerva? Chiar si printul juca mai bine ca Man. Eu cred ca a gresit flagrant primul 11. Trebuia invers. Cand zici ca stii bine Armenia si sunt vitezisti si tu tii rezerva cei mai buni jucatori ai tai ,inseamna ca habar nu ai de tine,de ce zici .pentru ce sa i menajezi ? Pentru ce? Cate experimente sa mai faci? Nationala nu e un experiment,trebuie constanta. Cand i vezi la conferintele de presa aroganti ,zambitori inainte de meci,irascibili si zeflemisti dupa,de parca mai mult nu se putea. Pai frate,daca recunosti ca atat poti,lasa pe altu,inseamna ca esti incapabil,incompetent. Cand il vezi pe eternul secund director atehnic ranjind pe aeroport ,pai ma baieti Capparos ala si-a dat seama in prima repriza ce slabi suntem,de asta a si fortat cu 3 jucatori ofensivi. Plecati toti! Ne au ajuns umilintele burlanule,stoichita si ra2. Habar nu ai sa conduci o federatie du-te la tine la Bacau.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  01 Aprilie 2021, 20:05
Postat de tandd pe 01 Aprilie 2021, 17:02

vina lui consta in faptul ca e pus acolo degeaba.Poate nu vroiam solutii tactice ptr echipele nationale ptr ca aia e partea antrenorilor,nici sa joace el in locul lui chiriches,dar oare sa creeze niste competitii de juniori sau sa ajute/oblige cluburile sa creasca juniori intr-un mediu mai profesionist?sa aduca bani la federatie ca de aia e manager acolo ?dar cel mai bine poate ne lamuresti care e de fapt rolul lui burleanu acolo ca nu ne-am prins dupa atatia ani,la fotbal u se pricepe ca nah nu e nevie,la manageriat nu ca asta se vede,atunci la ce se pricepe mai exact

Ce sa creeze competitii (realist vorbind), cand pana acum erau doar doua echipe care faceau ceva (cu rezultate) in competitii U17 si U19, si alea doua fiind DINAMO si Viitorul. Intre timp s-a facut rocada intre fcsb si DINAMO....ca in rest nimic. Si asta pentru ca : pe echipe le doare-n spate sa-si creeze viitorul ! Personal raman la parerea ca ideea cu fortarea unui jucator de u21 in echipa si apoi cu 2 a dat rezultate. Altfel...va zic eu, ne umpleam de jucatori straini sau romani repatriati cu duiumul. SI nu ca va zic eu, puteti consulta istoria post decembrista .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează