FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Un oficial din Liga 1 n-are milă de jucătorii României: „Trăiesc doar pentru interesul lor! Nu sunt capabili de sacrificiu pentru țară”

FOTO: Reuters +24   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 13:34 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:11

Sorin Cârțu a dat vina pentru jucătorii României pentru atitudinea avută în finalul meciului cu Armenia, 2-3, din preliminariile Campionatului Mondial.

Președintele de la CS Universitatea Craiova susține că jucătorii nu au putut să se sacrifice contra Armeniei pentru a păstra avantajul și pentru a câștiga meciul.

Sorin Cârțu: „Fotbaliștii trăiesc doar pentru interesul lor”

„Meciul cu Armenia necesită două analize. Una până la 2-1 și una după eliminarea lui Pușcaș. Mi se pare un lucru pozitiv că am revenit, dar ce s-a întâmplat după mi se pare inadmisibil! 

Ce a fost după minutul 75 se poate analiza într-un singur mod. A spus și Rădoi că nu înțelege ce se întâmplă cu jucătorii când intră pe teren. Avem fotbaliști care nu sunt capabili de un sacrificiu pentru interesele țării și ale fotbalului românesc. Ei trăiesc doar pentru interesul lor și asta se vede în meci.

Sunt exemple de jucători care dacă nu evoluează sunt nemulțumiți și apar cu figuri. Dacă intră pe teren și dă un gol, atunci îți arată spatele sau nu mai ști ce. Când joacă vor să iasă în evidență și aduc prejudiciu interesului echipei.

Vă dați seama ce ar fi însemnat o victorie, având în vedere rezultatul Germaniei? Am pierdut o șansă mare și nu prea suntem în stare să jucăm meciuri decisive”, a declarat Sorin Cârțu la ProX.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Marius Șumudică, nervos după eșecul din Armenia: „Nu vă supărați, atunci poate fi oricine selecționer” » Distruge 2 jucători: „A jucat execrabil, să spunem lucrurilor pe nume!”

Se aprinde scandalul: se cere plecarea lui Rădoi și a lui Burleanu! „Este o umilinţă mult prea mare! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
dansy
dansy  •  02 Aprilie 2021, 12:24
Postat de magic4ever pe 01 Aprilie 2021, 20:14

Cel mai bun exemplu negativ este Man care in loc sa ii paseze lui Puscas s-a incurcat in driblinguri ca na el este mare star in Italia unde lustruieste aproape mereu banca de rezerve...Man a fost degeaba la nationala mare, mai bine era lasat la tineret cu jucatori de nivelul lui si la nationala mare trebuia convocat Rotariu,Deac,Budeacu sau Mitrita

Pai joaca,cumva,vreunul din cei patru la FCSB?

magic4ever
magic4ever  •  01 Aprilie 2021, 20:14

Cel mai bun exemplu negativ este Man care in loc sa ii paseze lui Puscas s-a incurcat in driblinguri ca na el este mare star in Italia unde lustruieste aproape mereu banca de rezerve...Man a fost degeaba la nationala mare, mai bine era lasat la tineret cu jucatori de nivelul lui si la nationala mare trebuia convocat Rotariu,Deac,Budeacu sau Mitrita

silver13
silver13  •  01 Aprilie 2021, 16:45
Postat de Vasile Marin Cosmulescu pe 01 Aprilie 2021, 15:13

Sunt de vină cei care l-au sabotat pe Gheorghe Popescu pentru a-l pune pe Nulianu, care nu are treabă cu fenomenul fotbal. Apoi vinovați sunt toți antrenorii care fac selecții pe nepotisme, pe criterii financiare sau din alte motive subiective, mentalitatea jucătorilor români, valoarea lor și lipsa bazelor, conditiilor de pregătire și a mijloacelor financiare necesare pentru ca micii fotbaliști să se poată forma ca profesioniști. Trebuie momentul zero în fotbal, ceea ce este imposibil pentru că totul este putred și pute. Trebuie curățenie generală.

Si popescu ce făcea?punea un selecționer care convoca jucătorii care erau sub contract cu giovanni sa poată sa.i vândă mai repede si mai bine

Vezi toate comentariile (23)
Comentează