FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

LPF cere categoric plecarea lui Rădoi și Burleanu: „Este o umilinţă mult prea mare! Să terminăm cu experimentele! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

FOTO: Imago +24   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 08:28 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:05

Selecționerul Mirel Rădoi este tot mai contestat după eșecul cu Armenia, 2-3, care a diminuat considerabil șansele României la calificarea la CM 2022.

După meciul din Erevan, mai mulți oameni de fotbal i-au cerut demisia lui Rădoi, care a spus că se gândește să facă acest pas. Într-un mesaj pe Facebook, Justin Ștefan, secretarul general al LPF și un posibil candidat la alegerile pentru președinția FRF, a comentat situația naționalei și a propus trei nume pentru postul de selecționer.

Justin Ștefan: „Să terminăm cu experimentele”

Reacție la cald, dar rațională. De mâine (n.r- azi) trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF, atât la nivel administrativ, cât și la nivel sportiv! Este o umilință mult prea mare să ne bată și Armenia, cred că pentru prima oară în istorie. 

Șansele să ajungem la Mondial rămân doar teoretice. Am făcut 3 puncte (și alea norocoase) din 9 puncte puse în joc, am jucat slab, am avut noroc cu Macedonia, l-am avut pe Niță cu Germania.

 Aveam nevoie de 7 puncte pentru a spera în mod realist la locul 2. Urmează să jucăm cu Islanda, va fi un alt meci greu, am văzut-o deja la baraj.  Dan Petrescu, Hagi, Olaroiu, Rednic, Reghe? Cred că trebuie să terminăm cu experimentele”, a fost mesajul lui Justin Ștefan.

Rădoi se gândește la demisie, FRF are la îndemână 3 posibili selecționeri: galonați, liberi și îndrăgostiți de națională!
ARMENIA - ROMÂNIA 3-2
Rădoi se gândește la demisie, FRF are la îndemână 3 posibili selecționeri: galonați, liberi și îndrăgostiți de națională!

Cu Rădoi pe bancă, România are patru victorii (una într-un amical), două remize și cinci înfrângeri, cea mai importantă fiind în semifinala barajului pentru Euro 2020, 1-2 cu Islanda.

VIDEO Mirel Rădoi după Armenia - România 3-2: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre Armenia - România: 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

Mirel Rădoi, găsit vinovat de Ilie Dumitrescu! Momentul de neînțeles: „Mai faci asta atunci? Doar dacă îi ai pe Makelele și Gattuso”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
doar..titi
doar..titi  •  01 Aprilie 2021, 20:39
Postat de catalin_cj pe 01 Aprilie 2021, 18:20

China si Arabia Saudită? Intradevar are un cv de invidiat. Lucescu jr il bate si numai prin prisma titlului castigat in Grecia. Si nici ala nu e mare scula. Ce imibplace la Oli e determinarea, dar si ra2 e plin de determinare. Fara sa ii scad din merite lui Oli dar el a avut doar echipe de top prin Asia si mare branza nu a facut. 2 titluri in 15 ani? Pe langa ra2 sau contra e zeu dar pana la nivel de nationala mai este. Oricum ar fi, sa ne fereasca al de sus de Reghe, Hagi sau Sumudica. Mai bine Olaroiu, poate gresesc eu si e antrenor. E doar parerea mea.

trei titlluri consecutive a castigat oli in arabioa si unul in china ...cat despre lucescu jr,. as fi fost de acord daca nu era rtitlul din china , da atata timp cat in china atreneaza lippi , capelo , magath , eriksson , scolari , pellegrini , poyet sau vilas-boas ..nu cred ca titlul din grecia mai inseamna ceva !!!

markksson
markksson  •  01 Aprilie 2021, 20:16

Are ceva in cap Justin Ștefan ăsta, dar dacă mai pomenește o dată numele lui Rednic in aceeași propoziție cu "antrenor la naționala", ar putea să se apuce de altă meserie.

1ianuarie
1ianuarie  •  01 Aprilie 2021, 19:03
Postat de Costin Tudor pe 01 Aprilie 2021, 15:16

Uitați de fotbalul din Romania . Lipsa de competenta și corupție până la ultimul nivel . Cand vezi ce personaje se învârt prin fotbalul te apuca cheful de plimbări în natură. Nu contează ce antrenori schimbați câta vreme organizarea fotbalului e lăsată pe mana unor specimene gen președinti de AJF, patroni cărora marimea averilor le este întrecută doar de mărimea cazierului și oficialii fotbalului gen Burleanu și Iorgulescu.

Total de acord!

Vezi toate comentariile (128)
Comentează