FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA

Mirel Rădoi, găsit vinovat de Ilie Dumitrescu! Momentul de neînțeles: „Mai faci asta atunci? Doar dacă îi ai pe Makelele și Gattuso”

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Ilie Dumitrescu spune că Mirel Rădoi a gestionat greșit finalul de joc. +24   FOTO
România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Ilie Dumitrescu spune că Mirel Rădoi a gestionat greșit finalul de joc.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:01 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 21:11

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Ilie Dumitrescu spune că Mirel Rădoi a gestionat greșit finalul de joc. 

Armenia - România, detalii AICI

Ilie Dumitrescu e de părere că Mirel Rădoi a greșit schimbările din minutul 74, când România conducea cu 2-1. Selecționerul i-a introdus pe Florin Tănase și Claudiu Keșeru, în locul lui Stanciu și Maxim. „Tricolorii”, în avantaj, au ajuns să joace cu două vârfuri, Keșeru și Pușcaș.

Mirel Rădoi, găsit vinovat de Ilie Dumitrescu

„Nu poate fi iar o întâmplare, e un fapt. A mai făcut astfel de schimbări. Trebuie să gestionezi situația. Mai joci cu doi atacanți când ai 2-1?! Nu schimbi post pe post? Eu vorbesc pe speța asta clară. E simplă treaba. Îl scoți pe Stanciu, care poate... Nu știu. Dacă îi ai pe Makelele și Gattuso în fața apărării, da, poți să joci și cu doi atacanți”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Digisport Special”.

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

VOCILE GAZETEI: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
167399751451292
Mircea Nedelcu  •  01 Aprilie 2021, 10:59

ilie si pilozofia,el,mutu si....merg la ciupeala,trag pa nas,doar e crescut si ieducat la SRL lu masa mare dela gazaria Pecineaga,unde vindeau bumboane agricole,*** la pont.noroc cu Nela care a avut bani si l-a scos in si din

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10159630031333296
Bernard Geelsen  •  01 Aprilie 2021, 01:07

CINE A AVUT ACEASTA IEDEA AIUREA CU ECHIPAMENTUL ALB? CE ARE ALBUL CU TRICOLORUL ROMANIEI? In alb am jucat joc alb pal am facut!!!

bodrin
bodrin  •  31 Martie 2021, 22:56

Germania-Macedonia de Nord 0-1 la pauză! Iar avem ghinion: o să ne luptăm cu Germania pentru locul 3 în grupă? "Mai jos de atât nu se poate" așa spunea un comentator. S-a grăbit, nu am jucat cu Lichstenstein!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează