FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

FRF, tocată în direct de două nume grele: „Să plece! Îmi pare rău că Rădoi a acceptat”

Ion Crăciunescu (70 de ani) și Ionuț Lupescu (52), două nume importante din fotbalul românesc, acuză frontal FRF pentru rezultatele modeste înregistrate de echipa națională a României. +24   FOTO
Ion Crăciunescu (70 de ani) și Ionuț Lupescu (52), două nume importante din fotbalul românesc, acuză frontal FRF pentru rezultatele modeste înregistrate de echipa națională a României.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 18:05 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 19:02

Ion Crăciunescu (70 de ani) și Ionuț Lupescu (52), două nume importante din fotbalul românesc, acuză frontal FRF pentru rezultatele modeste înregistrate de echipa națională a României. 

  • După eșecul din Armenia (2-3), România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

„Eu aș vota să plece cei de la FRF. Un antrenor talentat și tânăr nu e suficient. Pe noi, românii, care trăim pentru echipa națională, ne doare sufletul când vedem ce se întâmplă. E o problemă să nu te califici la Campionatul Mondial”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Ionuț Lupescu: „Îmi pare rău că Radoi a acceptat să fie selecționer”

Ulterior, în cadrul aceleiași emisiuni, a intervenit telefonic și Ionuț Lupescu, component al Generației de Aur.

+20 FOTO

De câțiva ani nu am văzut naționala atât de slabă. Noi degeaba vorbim dacă măsurile care se iau sunt în contradictoriu cu ceea ce se întâmplă în lumea normală a fotbalului. Sunt oameni care nu se pricep. Eu cred că lumea nu înțelege ce înseamnă să conduci o echipă națională. Când vrei să promovezi jucători tineri, îți trebuie oameni cu experiență pe bancă. Trebuie aduși cei mai competenți oameni. 

Acum, mie-mi pare rău că Rădoi a acceptat să fie antrenor, el poate fi un antrenor de viitor. Știu că nu e ușor să refuzi echipa națională, dar când nu ai nimic în spate, naționala e o pălărie foarte mare. FRF a luat măsura cea mai ușoară numindu-l. Probabil că-l vor pune pe Mutu noul selecționer. Avem antrenori cu potențial, dar se strică. Pentru că ei nu iau calea normală, să antreneze la cluburi și să capete experiență. 

Nu știu dacă se vor despărți de Rădoi. Să meargă mai departe, ce să facă? E greu să aducă pe cineva cu nume, costă bani, iar la FRF sunt probleme din acest punct de vedere”, a declarat Lupescu.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gicapuia
gicapuia  •  01 Aprilie 2021, 21:54

Cu indolentii astia de jucatori niciun triumvirat Mouriniho-Klopp-Guardiola nu fac nici o brinza ! Este imposibil ! Niste ...

135321705054121
Mornea Vasile  •  01 Aprilie 2021, 21:39

imaginea cu cei 3 este elocventa: sunt cei 3 mesageri ai apocalipsei fotbalului romanesc

kyil
kyil  •  01 Aprilie 2021, 20:33
Postat de mattteo pe 01 Aprilie 2021, 19:59

Cum sa plece cand dupa 50 de ani au venit si rezultatele la U21?? Victorii cu Bosnia, Portugalia, Croatia, Anglia, Ucraina si egaluri cu Franta, Danemarca, Olanda si Germania. 5 puncte si egal cu astia in loc de 0-8 cu Germania cu precedenta conducere. Pai cand vor ajunge generatiile astea de tineri la varsta echipei mari, atunci veti vedea calificari. FRF a facut generatii de jos.

Ce a facut? Frf? Ma faci sa rad. Hagi si Becali au facut, nu burlan ,vodchin sau eternul secund. Asa cum e djidji, a investit in tineri,a refuzat straini expirati si a investit in romani tineri. Vrei sa vezi rezultatele frfr Uite rezultatele. 2-3 cu Armenia. 1-2 cu Islanda. 0-4 cu Norvegia. Frf are aceeasi conducere de peste 5 ani . Au dat numai chix la seniori. ***,Contra,Ra2? Pe bune????!?!?! Urmeaz@ mu2 sa traga o'linie sa fie treaba treaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează