FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) ar trebui să continue pe banca României. +24   FOTO
Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) ar trebui să continue pe banca României.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 18:45 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 19:14

Anghel Iordănescu, 70 de ani, fostul selecționer al echipei naționale, consideră că Mirel Rădoi (40) ar trebui să continue pe banca României.

  • După eșecul din Armenia (2-3), România rămâne pe locul 4 în grupa J, cu doar 3 puncte acumulate după primele 3 jocuri în campania pentru Campionatul Mondial.

„Cred că Mirel trebuie să continue, deși poate pe unii o să-i supere această părere a mea. Am această credință că va putea îndrepta lucrurile. Sunt convins că echipa noastră poate termina pe locul doi. Putem câștiga în Macedonia, în Islanda și putem bate cu siguranță Armenia la București. 

Rădoi trebuie să rămână, repet. Chiar dacă a făcut greșeli, eu fiind unul dintre oamenii care l-a criticat. Acel joc cu Macedonia (3-2) trebuia să fie un semnal de alarmă pentru el, pentru defensiva noastră din acea partidă”, a declarat Iordănescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Armenia - România 3-2. Anghel Iordănescu taxează 3 jucători

  • „Unii dintre jucători au o lipsă de responsabilitate. Gestul lui Pușcaș (n.r. - cartonașul roșu încasat în minutul 77) a fost unul de copil, de jucător fără cea mai elementară responsabilitate”
  • „Nu este normal să pierzi mingea la mijlocul terenului în jumătatea adversă așa cum a făcut-o Man la golul egalizator de 2-2”
  • „E greu de acceptat că Răzvan Marin, la 2-1, iese pe un culoar în viteză maximă în condițiile în care te gândeai că orice pierdere a balonului poate însemna un contraatac și un pericol pentru fundașii centrali ai noștri”

Avem jucători inteligenți, dar n-au inteligență profesionistă. N-au șmecherie fotbalistică, să speculeze. Jucătorul nostru trebuie bătut la cap până să înțeleagă
Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu, demis după un egal cu Armenia

În calificările pentru Mondialul din 2006, România, pe-atunci la cârma lui Anghel Iordănescu, a remizat la Erevan, 1-1. Pus la vremea respectivă în situația de a încropi o echipă alternativă în condițiile în care a avut 8 absenți importanți, „Generalul” n-a fost iertat de FRF, fiind înlocuit cu Victor Pițurcă.

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre echipa națională:

FRF, tocată în direct de două nume grele: „Să plece! Îmi pare rău că Rădoi a acceptat”

Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
undergrant
undergrant  •  02 Aprilie 2021, 17:50

"În calificările pentru Mondialul din 2006, România, pe-atunci la cârma lui Anghel Iordănescu, a remizat la Erevan, 1-1." Chiar asa?! Ce salariu poate lua cineva certat cu logica?!

roddymcneil
roddymcneil  •  02 Aprilie 2021, 16:12

Pe jucătorii noştri îi reprezintă mai mult tatuajele decît fotbalul pe care îl practică. Staţi liniştiţi, terminăm pe locul 5. Acolo ne e locul.

je__
je__  •  02 Aprilie 2021, 14:44

Eu stiu ca Iordanescu si-a dat cu demnitate demisia, nu ca a fost demis! Pentru un egal, nu pentru infrangere... Respect Nea Puiu, asta inseamna sa ai demnitate, il asteptam si pe Ratzoi sa-si dea demisia!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează