FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

VIDEO Pe cine așteaptă Mirel Rădoi în locul lui la națională: „În afară de el nu poate fi altcineva!”

Mirel Rădoi, selecționer România // foto: Imago Images +21   FOTO
Mirel Rădoi, selecționer România // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 07:28 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 09:16

Mirel Rădoi (40 de ani) a anunțat că se va despărți de echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, ultimele din grupa J preliminară a Campionatului Mondial. Cosmin Olăroiu (52 de ani) a fost numele pe care actualul selecționer l-a rostit când a fost întrebat despre un posibil succesor. 

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea în timpul conferinței de după România - Armenia, scor 1-0. „Tricolorii” au făcut un pas mare spre barajul Campionatului Mondial, dar selecționerul a anunțat că nu va mai continua, indiferent de rezultatele meciurilor cu Islanda și Liechtenstein.

România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022
PRELIMINARII CM 2022
România e la mâna ei! Cum terminăm grupa pe locul 2 + ce adversari putem avea în play-off-ul pentru CM 2022

VIDEO Mirel Rădoi, despre succesorul la națională: „În afară de Olăroiu nu poate fi altcineva”

Întrebat de jurnaliștii prezenți la conferință cine ar putea să ducă România la Campionatul Mondial, Rădoi a răspuns, mai în glumă, mai în serios, că omul potrivit este Cosmin Olăroiu, liber de contract în acest moment. 

„Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș dat nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!”, a spus Mirel Rădoi, în conferința de presă de la finalul meciului România - Armenia 1-0. 

Mirel Rădoi nu mai continuă la naționala României: „Din noiembrie trebuie să căutați selecționer”

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel, în conferința de după România - Armenia.

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Mirel Rădoi e sigur că mergem la baraj: „Pot intra și spectatorii pe teren, noi câștigăm! Îmi rup legitimația, jucătorii își aruncă ghetele și rămânem acolo!”

Mitriță, despre secretele golului cu Armenia: „El e singurul care a crezut în mine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
doar..titi
doar..titi  •  12 Octombrie 2021, 13:01
Postat de amicu pe 12 Octombrie 2021, 11:00

Lasă-mă cu cimitirul elefanților de la arabi și chinezi. La mondialul cluburilor se vede ce mari echipe sunt pe acolo. Ne trebuie un selecționer cu experiență. Un selecționer care a făcut ceva la alte naționale. Nu ne trebuie neapărat un roman. Din Romania cine? Toți misterii buni la tv, varza pe băncile tehnice.

da bah ..i-al de la ''mondialul cluburilor''!!!

doar..titi
doar..titi  •  12 Octombrie 2021, 12:59
Postat de pickhammer pe 12 Octombrie 2021, 11:10

Titi,mai lasa si tu deoparte subiectivismul asta exagerat,departarea asta mult prea lunga de fotbalul care conteaza nu-l califica sub nicio forma pe Oli ca o optiune pentru postul de selectioner.

ok ..da cand alternativele sunt :hagi , petrescu sau edi ...oli e din alta liga !!!

constantin1955
constantin1955  •  12 Octombrie 2021, 11:41

Unica echipa pentru tine ma Radoi este Mecanizatorul Simian. In rest nu te vad bine ca antrenor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează