FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Mirel Rădoi și-a întâlnit idolul la amicalul de pe Wanda Metropolitano: „I-am zis că mă uitam doar la el în timpul El Clasico”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 19:37

Mirel Rădoi (38 de ani) și-a întâlnit idolul, pe Fernando Hierro (51 de ani), la meciul amical dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Estrellas del Mundo (o selecționată mondială).

Rădoi este la Madrid alături de Cosmin Olăroiu, antrenorul selecționatei mondiale. Antrenorul naționalei României are șansa să joace alături de fotbaliști care au marcat istoria fotbalului, cum ar fi Del Piero, Dani Alves, Ronaldinho sau Figo. Vezi AICI lista starurilor!

„Chiar dacă de mic am susţinut Barcelona, eu am fost fan Fernando Hierro, care juca la Real Madrid. Când l-am văzut azi, i-am spus că atunci când mă uitam la El Clasico, mă uitam doar la el”, a spus Rădoi la TV Telekom Sport.

Hierro, „căpitan” legendar

Fernando Hierro este o legendă a madrilenilor. Fundașul central a evoluat pentru Real între 1989 și 2003, iar cifrele sale sunt de-a dreptul senzaționale. În ciuda profilului defensiv, Hierro a marcat nu mai puțin de 102 goluri în La Liga.

Hierro are un palmares bogat. A câștigat cu Real Madrid 5 titluri în Spania, 3 Ligi ale Campionilor, două Cupe Intercontinentale, o Supercupă a Europei, o Cupă și 4 Supercupe ale Spaniei. 

VIDEO // Gol clasic marca Fernando Hierro

Vezi și: 

Mirel Rădoi, fără SECRETE: ce ar da în schimb pentru o calificare cu Middlesbrough, ce sistem va adopta la „națională” + jucătorul de la Real Madrid pe care l-ar naturaliza

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează