INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, în elita fotbalului mondial! Antrenorul și-a făcut apariția în stil mare, alături de Ronaldinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 17:04

Cosmin Olăroiu (50 de ani), Mirel Rădoi (38 de ani) și Adrian Mutu (40 de ani) au ajuns la Madrid pentru meciul amical dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Estrellas del Mundo (o selecționată mondială).

  • Evenimentul, organizat de agentul român Toni Curea, va fi televizat de la 19:30 de TV Digi Sport 4

Cosmin Olăroiu, antrenorul selecționatei mondiale, și-a făcut intrarea în mare stil, alături de brazilianul Ronaldinho. Și Mirel Rădoi, selecționerul României, s-a integrat perfect în peisaj, socializând minute bune cu Alessandro Del Piero.

Întâlnirea de pe „Wanda Metropolitano” are drept scop strângerea de fonduri pentru Asociația Spaniolă de A-Ball (fotbal în scaun cu rotile) și FUNDELA (asociație de luptă împotriva maladiei ELA – scleroză laterală amiotrofică), iar toate fondurile adunate din vânzarea tichetelor vor merge în această direcție.

Nume uriașe prezente la eveniment

În naționala iberică se vor regăsi Hierro, Salgado, Morientes sau Capdevila, în timp ce în echipa pregătită de Olăroiu se vor mai afla Ronaldinho, Figo, Eto’o, Dani Alves, Roberto Carlos, Yepes, Fernando Sanz, Del Piero, Nuno Gomez, Rafa Marquez, Rapajici, Mondragon, Wu Xi (internațional chinez) sau Yasser Al-Qahtani (fostul căpitan al Arabiei Saudite).

INTERVIURI OLI & RĂDOI

„E o mare onoare să fiu aici, alături de acești mari jucători. E o partidă caritabilă, așa că avem obligația de a participa la acest tip de evenimente, noi, persoanele publice. Va fi un spectacol și sper să se bucure toată lumea de el. E important să ne gândim și la oamenii care au nevoie de ajutor. Vine Crăciunul și e bine să îi putem ajuta. 

Vreau să câștig, pentru că eu nu pierd nici când joc cu fiul meu, nu-l las să câștige! Am asta în sânge, nu renunț, nu mă dau bătut. Dar important e ca oamenii  să se bucure de spectacol”, a spus Olăroiu pentru AS. 

„Jiangsu e un club cu o strategie pe termen lung. Ei nu așteaptă rezultate instant. Am avut onoarea de a veni imediat după Capello și am găsit o echipă pe ultimul loc, iar acum ne luptăm pentru Liga Campionilor. E o evoluție foarte bună, dar important e cum joacă echipa, nu doar locul în clasamentul. Asta e cea mai mare satisfacție ca antrenor” 
Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning 

„Sunt fericit să particip la acest meci și mândru să împart vestiarul cu jucători pe care i-am văzut la televizor și pe care visam să-i văd în realitate. Vom încerca să ajutăm fundația și sper ca oamenii să se bucure de meci, la stadion, la TV, e un moment special, cu mulți jucători mari”, a declarat Mirel Rădoi pentru AS.

„Vom lupta să ne calificăm la EURO 2020. Întâi trebuie să trecem de Islanda și apoi vom juca finala cu Ungaria sau Bulgaria. Sunt echipe tari, organizate și trebuie să ne facem jocul” 
Mirel Rădoi

Vezi și:

ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // VIDEO + FOTO Cosmin Olăroiu, prezent la meciul anului! Prețul uriaș plătit pentru bilet

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  21 Decembrie 2019, 21:18

Adica cum ne luptam pentru Liga Campionilor ?? Campionatul Chinei s-a incheiat de mult si echipa lui Olaroiu nu are nicio treaba cu Liga Campionilor !! Cred ca ati dat o declaratie a lui Olaroiu de acum vreo 6 luni !!

pote
pote  •  21 Decembrie 2019, 21:07

bineinteles! ghiara nr.1

energydrik
energydrik  •  21 Decembrie 2019, 20:20

Miroase a Nicu Gheara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează