BOX

ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // VIDEO + FOTO Cosmin Olăroiu, prezent la meciul anului! Prețul uriaș plătit pentru bilet

Duminica, 08 Decembrie 2019, 15:46

Anthony Joshua, 30 de ani, și-a recuperat titlurile WBA, IBF, WBO și IBO la categoria grea, după ce s-a impus în revanșa cu Andy Ruiz Jr., 30 de ani. Cosmin Olăroiu (50 de ani) a fost prezent la meci. 

Cea mai așteptată luptă a finalului de an a avut loc în Arabia Saudită. Arena Diriyah care a găzduit înfruntarea este o adevărată bijuterie de 15.000 de locuri, a cărei construcție a început în urmă cu două luni. Biletele au costat între 105 lire și 10.500 de lire.

Printre personalitățile remarcate în locurile de lângă rung, cele mai scumpe, a fost surprins și Cosmin Olăroiu. Antrenorul român este în vacanță. Jiangsu Suning, formația pe care o antrenează, a terminat sezonul din China pe locul 4. 

Cu 24 de ore înaintea luptei, doar 75% din tichete fuseseră vândute, lucru care a atras multe critici pentru Eddie Hearn, omul care a organizat gala. Nemulțumiți au fost și fanii britanici, obișnuiți să își susțină favoriții la astfel de evenimente. Doar 2.000 au fost prezenți la Riad.

Vezi și: 

ANTHONY JOSHUA VS. ANDY RUIZ // Pe urmele lui Ali! Joshua câștigă revanșa cu Ruiz și își recuperează cele patru titluri mondiale“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (1)

Carmen Balini  •  08 Decembrie 2019, 22:46

Carl Froch alaturi de Cosmin Olaraiu!! Ar fi interesant un meci de box intre cei doi,poate il razbuna pe Bute :-)

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1