NATIONALA  ·  EURO 2019

Mirel Rădoi și-a justificat alegerile! De ce nu sunt la EURO jucători ca Butean, Grigore sau Sorescu

Marti, 28 Mai

Mirel Rădoi, selecționerul României U21, a anunțat lotul echipei naționale de tineret pentru EURO 2019. Acesta a explicat absențele unor jucători precum Ricardo Grigore, Deian Sorescu sau Mihai Butean, ultimul văzut de mulți drept mare favorit chiar la primul „11”. 

„Nu am simţit presiune, pentru că nu a venit nimeni să încerce să ne spună anumiţi jucători sau noi să avem anumiţi jucători pe care să-i simpatizăm mai mult decât pe ceilalţi.

Îmi pare rău pentru unii jucători, pentru că dacă numărul lotului era mai mare, probabil că ar fi fost şi alţi jucători, dar în momentul de faţă, a trebuit să ne conformăm cerinţelor, numărul e de 23 şi din păcate pentru unii, au fost foarte aproape.

De exemplu, Ghiţă cu Grigore au fost până în ultima clipă pe acelaşi post, nu ştiam pe care dintre ei să-l aleg. Apoi, Manea, Butean, Sorescu au fost pe aceeaşi poziţie.

Cei 10 jucători lăsați acasă, rămân pe lista adiţională, iar în cazul în care vom avea accidentaţi, imediat se va apela la ei. Ei sunt prioritate în acest moment”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 // VIDEO // Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru EURO 2019! Nu doar Răzvan Marin a rămas pe dinafară

 Reacția fotbalistului italian de la Dinamo care a făcut 6 ore cu iubita de la București până la Castelul Bran

Libertatea

Comentarii (9)

mosvasile  •  29 Mai 2019, 14:59

De ce?Pai nu trebuie sa ia la U21 "marfa"lu'nas'Gigi?

cornelconasu  •  29 Mai 2019, 11:55
Postat de patrutreitrei pe 29 Mai 2019, 11:51

O selecție aparent slăbuță și făcută pe interese. Greu de înțeles, în baza cifrelor din acest an și a jocului arătat la selecționată, cum au rămas pe afară jucători ca Butean sau Costache, și ce caută acolo de exemplu un Andrei Ivan, care de două luni nu prinde lotul(!) la echipa de club. Dar mă rog, să-i iasă jocul, să facă rezultate și nu vom avea ce să-i reproșăm.

Costache și Sorescu sunt printre cei mai buni mijlocași de flanc din Romania la ora actuală !

cornelconasu  •  29 Mai 2019, 11:54

Deșteptule de selecționer , că antrenor e altul , Sorescu trebuia păstrat ca mijlocaș dreapta !!! Dar nu mai avea loc de preferații tăi depășiți !

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1