FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mirel Rădoi, trădat de naș! Gigi Becali îi cere demisia: „Eu îl știam demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere! Nu e potrivit”

Gigi Becali, finanțator FCSB +47   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 10:09 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 12:40

Gigi Becali (62 de ani) a comentat situația echipei naționale a României, care trece printr-o perioadă neagră. Latifundiarul spune că selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să plece și cere mai mulți fotbaliști de la FCSB la națională!

„Bă... fără Man, Coman și Tănase n-ai ce căuta la naționala României. Aia-i națională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta și nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăștia 4. 

Fără ăștia nu poţi să începi, iei bătaie de la toți. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man și Coman, s-a rezolvat echipa națională a României”, a declarat Becali, prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gigi Becali: „Mirel Rădoi nu e potrivit!”

Poate surprinzător, latifundiarul i-a cerut lui Mirel Rădoi, finul său, să plece de la cârma echipei naționale!

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat 3 bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci 3 bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”. 

Programul României din Liga Națiunilor

  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor

Mirel Rădoi, trădat de naș! Gigi Becali îi cere demisia: „Eu îl știam demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere! Nu e potrivit”

VIDEO. Mirel Rădoi: „Vi se pare că nu am «sânge în instalație»?”

Alte știri despre România:

Doi „tricolori”, făcuți praf după înfrângerea de la Ploiești: „Are viteza de la Mobră, a fost ridicol”

Gabi Balint, concluzii dure după un nou meci pierdut de „tricolori”: „Ai noștri nu pot. Ăsta e nivelul!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (170)
sxzy
sxzy  •  15 Octombrie 2020, 23:21
Postat de catalynn pe 15 Octombrie 2020, 21:30

Incredibil cum acest oșean fcsbist bătrân (nu mai spun prost ca fac pleonasm!) in loc sa își vadă de nepoți el da lectii de drept pe net de mai bine de 12 ore, debitand exact aceleași prostii becaliste hilare crezând ca deține adevarul juridic absolut, ceva comparabil cu “poruncile “ primite de Moise de la tufisul in flăcări! :-))) Dacă nu as ști mai bine as crede ca Virgil Roja și-a schimbat profilul, însă nu-i cazul, ăla măcar avea IQ mediu ...

da claponule ... incredibil e cum *** tu bani de-a bere ... pe la debarasare ... !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sxzy
sxzy  •  15 Octombrie 2020, 23:11

baaaaa trancalaule .... cum sa-ti mai explic ca sa priceapa si bibilica auia a ta .. cu un neuron !!!....''NU EXISTA NICI UN ACT PRIN CARE MApN SA FI INSTRAINAT MARCA STEAUA '' ... baaa apucatule da nu ti-am scris ma de protocolul dintre afc si mapn .... si ca la Art.10 din acest Protocol prevede, negru pe alb, că „marca de identificare a Asociației Fotbal Club Steaua București este cea înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, conferind asociației dreptul asupra mărcii, dobândit și protejat prin Legea nr.84/15.04.1998.”.... cum n-a instrainat-o mapn-ul .... esti noaptea mintii !!! ia scrie apucatule din nou ... cu picioarele tale ca afc-ul conform protocolului ... nu avea marca !!!hater gretos ... unineuronal !!!

Silvio
Silvio  •  15 Octombrie 2020, 23:05
Postat de adriann_ pe 15 Octombrie 2020, 19:55

Ma prostea o formulare gen "activitatea fotbalistica a fost cedata" nu inseamna nimic in aceasta speta PENTRU CA NIMENI NU CONTESTA CA LOCUL DE LIGA 1 A RAMAS LA CIOBAN :))) Problema e SI A FOST MEREU legata de MARCA/NUME/CULORI/PALMARES. Cand ciobanul A FACUT IN 2004 CERERE CATRE MApN SOLICITAND SA I SE APROBE FOLOSIREA MARCII PE FIRMA FCSB (si a fost refuzat) s-a inchis orice discutie. Nu numai ca hartia aia il curata in orice instanta DAR DEMONSTREAZA SI REAUA CREDINTA CU CARE A FOLOSIT MARCA INTRE 2004-2017. Vezi ma ca sunt 13 ani, cam cat crezi ca o sa decida instanta ca a fost prejudiciul pe an? AIA A TE PREOCUPE MA, NU POSTACEALA DESPRE MARCA :)))

Prostănacule, vezi ce înseamnă palmaresul! Nu e ceva palpabil ce poate fi cumpărat/vândut!! Se corelează cu activitatea sportivă, continuitatea sportivă! Vezi motivarea instanței care îi refuză Craiolgutei palmaresul Științei! Același motiv pentru care FC R are palmares ZERO. Habar n-ai pe ce lume trăiești, tristule. FCSB foind continuatoarea CSA-ului, rămâne cu palmaresul. CSA are marca, și atât.

Vezi toate comentariile (170)
Comentează