Comentarii (4)
francescoli1974
francescoli1974  •  01 Octombrie 2022, 20:20

De ce trebuie să ne uităm în gura acestui paj ,majordom sau cum naiba i-a zis Săpunaru?!

francescoli1974
francescoli1974  •  01 Octombrie 2022, 20:17

Ai ajuns degeaba la 57 de ani,cu antecedente penale,smardoi cu suporterii pașnici, cugetător din cutia de carton, prieten cu vulpea care nu ajunge la struguri(știi de ce),ironic ,hater,obraznic și răutăcios,cam multe calități pt un subinginer metalurgist.La care se adaugă și cea de valet la Palat .Vrei să pari spiritual dar ești doar hilar.

observator_federal
observator_federal  •  29 Septembrie 2022, 22:04

Păi si nu ne precizați, așa cum este obiceiul, care este valoarea jucătorului "pe saiturile de specialitate"? De ce nu, e rușine?? Vă spun eu, Florinel deși nu a mai înscris în Liga1/Superliga de 21 de luni, este (încă) al 3-lea ca valoare, adică 3 meleoane Euro (primul este Darius Olaru 5,5 meleoane, pe locul 2 la egalitate Burcă și Tavi câte 4). Să mai spunem că scouterul Transfermarkt pentru România, cvasinecunoscutul voluntar Cătălin Cîmpian, prin eforturile lui susținute (susținute de către cine?) a reușit să transforme Fcsb în prima echipă românească cu valoarea medie pe jucător a lotului de peste 1 milion de Euro!! Să vedem ce penalizări drastice le va aplica fecesebiștilor pentru rezultatele lor "remarcabile" din acest sezon... Pe bune, Transfermarkt România este TOTAL compromis, de dragul lui Gigi. Probabil că "(se) merită".

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  29 Septembrie 2022, 20:03

Sunteti geniali !!! Asta inseamna pentru voi jurnalism sportiv, sa urmariti ce spune unul si alt valet. Asta nu are nicio legatura cu jurnalismul, cu sportul nici atat. Dar sunteti cei mai buni ))))))

Comentează