FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

MM Stoica atacă FRF: „Nu vreau un disperat la națională! El era cel mai potrivit”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 21:48 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 22:04

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, atrage atenția cu privire la subiectul momentului în fotbalul românesc: alegerea unui selecționer pentru prima reprezentativă.

Ce nu vreau, să fie numit un disperat la națională! Unul care n-are altă variantă, altă ofertă. Eu m-aș bucura să fie Boloni, adică să nu vină oricine”, a declarat MM la Telekom Sport. Oficialul FCSB-ului a continuat:

„Pentru mine, Petrescu nu are niciun plus față de Boloni. Boloni s-ar putea gândi însă că e un back-up pentru Petrescu și s-ar putea să nu-i convină”.

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat în străinătate! Cu ce antrenor vor purta discuții
NEGOCIERI
Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat în străinătate! Cu ce antrenor vor purta discuții

Cel mai potrivit pentru rolul de selecționer ar fi fost Gică Hagi, în opinia lui MM, „Regele” fiind și primul antrenor căutat de FRF: „Aș fi fost de acord ca Hagi să antreneze Farul și să fie și selecționer. Să fii și proprietarul unui club, să fii și selecționer, e puțin mai delicat. Ar fi fost cea mai bună variantă, oricum”. Hagi a refuzat propunerea din cauza unui conflict evident de interese.

Mihai Stoica, despre politica FRF: „N-are niciun sens!”

MM critică și strategia FRF, despre care spune că nu are noimă:„

„Tu spui că pe lista îi ai pe Boloni, Mutu, Edi Iordănescu... nu are nicio noimă! Înseamnă că pur şi simplu mergem să vizităm. Ce vrei? Vrei Mutu, un tip carismatic şi care a fost fotbalist foarte bun şi crezi că îşi va da viaţa pentru a face rezultate?

Sau mergi pe experienţa lui Boloni, care are 68 de ani și al cărui CV este indiscutabil, excelent, pentru că omul a făcut performanţă în Belgia, în Portugalia? Undeva este o fractură de logică, nu fisură, fractură! Inseamnă că nu te interesează un profil de selecţioner, te interesează doar să ocupi postul”.

FRF caută selecționer

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, președintele, respectiv directorul tehnic ai FRF, au zburat astăzi la Nisa, pentru a discuta cu Ladislau Boloni (68 de ani) posibilitatea ca acesta să preia prima reprezentativă a României.

  • Ladislau Boloni a mai pregătit naționala României între iulie 2000 și iulie 2001. Boloni preluase România la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a pleca la Sporting CP.
  • Ladislau Boloni a antrenat prima reprezentativă pentru 13 meciuri. Bilanțul? 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

Cu ocazia deplasării la Nisa, Burleanu și Stoichiță s-ar putea întâlni și cu Adrian Ursea, ultima dată antrenor principal la Nice, în Ligue 1. Ursea este liber de contract din mai și, la fel ca Boloni, a fost luat în calcul în Comisia Tehnică a Federației.

Mesajul lui Mircea Lucescu, după ce a primit al 5-lea trofeu „Antrenorul anului” în Ancheta GSP

Ilie Dumitrescu e contrazis de Craioveanu, Stelea, Pancu și Răducioiu: „Ce cuvânt e ăsta?”

„Ține la tăvăleală” » Cum face FRF departajarea între cei doi antrenori rămași în cursa pentru postul de selecționer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
st.il.
st.il.  •  29 Decembrie 2021, 16:57

MM, până la un punct, e OK !...Mă întreb însă, cu modestie și eleganță, n-ar fi de preferat Iordănescu jr., Mutu sau...ISĂILĂ unui domn dr. Boloni, care, va realiza fix ZERO aici, care, într-o "Ieuropă" ce nu seamănă cu "Portugalia" mult agreată de domnia sa, cândva !...Hai s-aducem "sânge proaspăt autohton", cu orice risc !...Ce mai avem de pierdut ???...

radu876
radu876  •  29 Decembrie 2021, 13:04

la cat de toba de futbol e m.m. stoica, cum de nu il prefera pe rudi garcia? sau pe stuivenberg? poate pe lucicutza favre?

gabortelevizor
gabortelevizor  •  29 Decembrie 2021, 09:56
Postat de andy_2008 pe 29 Decembrie 2021, 09:31

Edi Iordănescu este peste Bölöni ,pe Mutu nu l putem lua in considerare.

"Edi Iordănescu este peste Bölöni"..... Make My Day!!!...gluma secolului...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează