FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI GSP TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Mobilizare la vîrf » Sandu, întîlnire motivaţională cu tricolorii: "Le-am explicat ce înseamnă meciul cu Ungaria"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 13:49

Meciul cu Ungaria, de vineri, e decisiv pentru calificarea naţionalei României la barajul pentru CM 2014.

Mircea Sandu a încercat să-i mobilizeze pe tricolori şi a anunţat că partida se va disputa în condiţii foarte bune.

"Am avut o discuţie cu Piţurcă şi cu jucătorii şi le-am explicat ce înseamnă un meci cu Ungaria. După cum am văzut atmosfera şi concentrarea jucătorilor, totul este în regulă. Am văzut o concentrare mai mare decît la alte meciuri.

Gazonul arată excelent după ce a fost schimbat, mai trebuie înlocuite cîteva scaune deteriorate după meciul Stelei", a declarat Mircea Sandu într-o conferinţă de presă.

România - Ungaria se va juca vineri, de la 21:00, în direct la Antena 1 / GSP TV şi liveTEXT pe GSP.ro

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
petrusm
petrusm  •  04 Septembrie 2013, 16:04

Spune MAI BINE DE CE AI DISTRUS CRAIOVA , CA ASTA RAMANE !

valahus.ro
valahus.ro  •  04 Septembrie 2013, 15:58

- MIRCEA SANDU - "Am văzut o concentrare mai mare decît la alte meciuri. " - PITZURCA, inainte de vizita oficiala: - BĂ, vedeţi că vine şefu ăla mare. Să nu văd vreunul Kă Kască gura la ce vorbesc io. Voi - un 5-2, ceva... - BĂIEŢII: - 5-2, barbut american? - PITZURCA... - Băi, LATO, lasă glumitzele cu mine.... CINCI la DOI pă teren, bă.... Vă faceţi şi voi că alergaţi, că faceţi pressing... adică. SANCHI, dă-l dreaq, las-ca trece şi Ungaria. Nota - La americani 5-2 e zarul cel mai mare, cum e UNA-UNA la barbutul neaoş .

uefa
uefa  •  04 Septembrie 2013, 15:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

comentariu inutil! cel mai mult ma frapeaza pe mine e ca unii unguri extremisti au si imn in care vorbesc despre Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează